Lindsay Lohan keert terug als actrice in Netflix’ gloednieuwe kerstfilm

De ooit megapopulaire tienerster en Mean Girls-actrice Lindsay Lohan (35) keert terug naar de acteerwereld. En dat meteen met een hoofdrol in een gloednieuwe, romantische kerstfilm van Netflix. De streamingdienst deelde het nieuws onlangs mee op sociale media.

Lindsay Lohan is terug van weggeweest! De actrice die wij allemaal herinneren als de schattige tweeling in The Parent Trap of als een typisch tienermeisje in Freaky Friday, Georgia Rule en Confessions of a Teenage Drama Queen. Daarbij mogen we haar rol in de romantische film Just My Luck, langs de toen erg jonge en knappe Wonder Woman-acteur Chris Pine, niet vergeten en uiteraard ook in de iconische film: Mean Girls.

Netflix + Lindsay Lohan

Netflix heeft vorige vrijdag een eerste beeld vrijgegeven van zijn aankomende romantische komedie, die Lohans eerste rol in jaren zal betekenen. In de foto zien we Lohan samen met haar coacteur, Chord Overstreet, die vooral bekend is door zijn rol in de muzikale tv-serie Glee. Beiden dragen een winterse outfit, wat betekent dat de romcom gegarandeerd in de kerstsfeer zal zijn. Volgens IMDb zou de film Christmas in Wonderland heten en ergens tijdens de feestdagen volgend jaar, in 2022, te zien zijn.

Het nieuws van Lohans terugkeer als actrice werd voor het eerst bekendgemaakt in mei, toen Netflix de aankomende romcom aankondigde, schrijft Entertainment Tonight. Lohan zal in de film de hoofdrol spelen als een verwende hotelerfgename die haar geheugen verliest na een skiongeluk. Een knappe chalet-eigenaar (Overstreet) en zijn dochter nemen haar onder hun hoede, meldt Netflix.

Waar was ze?

Eerder was ze in 2019 te zien in de horrorfilm Among the Shadows, ondertussen al weer twee jaar geleden. Dat was toen haar eerste grote filmproject sinds 2013, toen ze de hoofdrol speelde in The Canyons van Paul Schrader en als zichzelf verscheen in Scary Movie 5. Ze verscheen wel af en toe op televisie, in 2018 was ze te zien in het tweede seizoen van de Britse komedie Sick Note bijvoorbeeld, met Rupert Grint (Harry Potter) in de hoofdrol. Ze speelde ook de hoofdrol in de kortstondige MTV-realityserie Lindsay Lohan’s Beach Club, die ging over haar nachtclub in Mykonos, Griekenland. Daarnaast was ze ook jurylid in de Australische versie van The Masked Singer.

In een interview in 2020 met New Year’s Eve Live copresentatoren Anderson Cooper en Andy Cohen, besprak de 35-jarige ster haar plan om terug te keren naar de Verenigde Staten en eventueel wat nieuwe muziek uit te brengen. “Ik wil me echt beginnen focussen op mezelf en alles wat ik nog kan en wil doen in mijn leven”, vertelde Lohan. “Ik wil graag terugkomen naar Amerika en weer beginnen met filmen. Het liefst van al wil ik gewoon mijn leven waar ik zo hard voor gewerkt heb terug oppakken.”

Nog niet in de kerststemming? Bekijk dan zeker eens de nieuwe kerstfilm Love Hard of neem een kijkje in onze top 50 beste Netflixseries lijst.

Meer
Lees meer...