Nina Dobrev is relatable in trailer nieuwe Netflixromcom ‘Love Hard’

Halloween moet nog komen of Netflix brengt ons al in de kerststemming met de trailer van hun nieuwe romantische komedie Love Hard, met de door iedereen gekende The Vampire Diaries-actrice Nina Dobrev. De streamingdienst deelde de eerste beelden van wat onze nieuwe favoriete feelgoodfilm van dit jaar lijkt te worden.

Naast Dobrev zullen we nog onder andere de Never Have I Ever-hottie Darren Barnet, stand-upcomedian Jimmy Ouyang, Harry Shum Jr. (Shadowhunters, Crazy Rich Asians) en Charles Melton (Riverdale) in de nieuwe romcom van Netflix zien.

Love is hard

Dobrev speelt in de kerstfilm de rol van Natalie, die ontzettend veel pech heeft in de liefde – herkenbaar – maar alles verandert wanneer ze plots verliefd wordt op Josh, een zeer knappe jongeman die ze via een datingapp leert kennen. Er is wel een klein probleempje: ze heeft hem nog nooit in het echt gezien, want haar lover blijkt aan de andere kant van Amerika te wonen.

Natalie besluit om hem te verrassen voor de feestdagen en stapt op een vliegtuig naar New York, maar eenmaal daar aangekomen komt ze erachter dat Josh haar zwaar gecatfished heeft. Wij zijn alvast heel benieuwd naar hoe dat uitdraait, al durven we wel een gokje wagen.

Check hieronder de trailer van de romantische komedie:

Love Hard is vanaf 5 november te zien op Netflix. Kijk je liever series? Check dan eens onze lijst van 50 beste Netflixseries.

Meer
Lees meer...