Left Right
scrollTop top

Gigi Hadid verving Chrissy Teigen in ‘Never Have I Ever’


Never Have I Ever Gigi Hadid
© Netflix

Het tweede seizoen van Never Have I Ever staat ondertussen al een week op Netflix. Veel mensen hebben de reeks dus al lang uitgekeken en weten dus al wat de rol van Gigi Hadid was in de reeks. (Weet je dat niet, lees dan niet verder want er komen spoilers.) Maar die rol was eigenlijk voor een ander model: Chrissy Teigen.

De vaste vertelstem in Never Have I Ever is die van de legendarische tennisser John McEnroe. Maar net zoals in het eerste seizoen is er in het tweede ook één aflevering waarbij hij de fakkel doorgeeft aan een andere bekende stem. Die eer was deze keer weggelegd voor topmodel Gigi Hadid. Maar eigenlijk was de rol voor iemand anders.

Gigi Hadid verving Chrissy Teigen

De derde aflevering van het tweede seizoen van Never Have I Ever staat volledig in het teken van Paxton (Darren Barnet). Net zoals Ben (Jaren Lewison) in het eerste seizoen, heeft ook hij z’n eigen vertelstem. Bij Ben ging het om Andy Sandberg, bij Paxton om Gigi Hadid. Maar eigenlijk had de stem van Paxton heel anders geklonken.

Chrissy Teigen was namelijk oorspronkelijk aangesteld als de stem van Paxton. Maar toen ze eerder dit jaar onder vuur kwam te liggen nadat verschillende mensen haar beschuldigden van pesterijen besloot ze zelf uit de reeks te stappen. De makers vervingen haar toen door Gigi Hadid, die de vertelstem van Paxton voortreffelijk bracht.

Never Have I Ever

Het tweede seizoen staat nu al een week op Netflix en werd opnieuw positief ontvangen. Zo heeft het tweede seizoen een score van 96 procent op RottenTomatoes en is ook het publiek fan van het vervolg van de reeks.

Voorlopig heeft Netflix nog niet bevestigd of er een derde seizoen zal komen. Maar gezien het succes van de reeks en de nog openstaande vraagtekens op het einde van het tweede seizoen is de kans groot dat we ook een derde deel zullen krijgen van de populaire reeks.

Bekijk hier onze top 50 met de beste reeksen op Netflix.


Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…