‘Never Have I Ever’ seizoen 2 staat nu op Netflix

Het wachten is voorbij! Het tweede seizoen van de Never Have I Ever staat sinds vandaag, donderdag 15 juli, op Netflix. Het eerste seizoen van de reeks werd een gigantisch succes, waardoor al snel bevestigd werd dat er ook een tweede seizoen zou volgen.

Never Have I Ever volgt de Indisch-Amerikaanse tiener Devi (Maitreyi Ramakrishnan). Voor haar jonge leeftijd heeft ze al heel wat traumatische gebeurtenissen gekend. Zo overleed haar vader tijdens een van haar concerten en was ze nadien enkele maanden verlamd aan haar benen. Nu ze opnieuw kan lopen heeft ze een missie: haar nerdy imago van zich afschudden en populair worden. Maar in het eerste seizoen werd al duidelijk dat dat makkelijker gezegd is dan gedaan.

Seizoen 2

Op het einde van het eerste seizoen leek alles eindelijk voor de wind te gaan voor Devi. Ze had haar ruzie met haar beste vriendinnen Eleanor (Ramona Young) en Fabiola (Lee Rodriguez) bijgelegd en ook de relatie met haar moeder (Poorna Jagannathan) en nicht Kamala (Richa Moorjani) leek eindelijk aan de beterhand. Maar Devi heeft en nieuw probleem. Ze heeft nu namelijk twee jongens die strijden om haar hart.

De eerste is Paxton (Darren Barnet), de knapste en meest populaire jongen van de school. Hoewel Devi er nooit van durfde te dromen, kuste hij haar uiteindelijk. Na die kus werd hij echter afgeschrikt door de moeder van Devi, waarna hij haar ontweek. Maar op aanraden van zijn zus probeerde hij op het einde van het eerste seizoen opnieuw contact te zoeken met Devi. Maar die was op dat moment met andere dingen bezig. Ze was namelijk de assen van haar vader in de zee gaan strooien in Malibu, waar ze nadien kuste met haar andere love interest Ben Gross (Jaren Lewison). Ben en Devi waren al sinds hun jonge jaren aartsvijanden, maar doorheen het eerste seizoen groeiden ze steeds dichter naar elkaar toe.

Het tweede seizoen zal dus gaan over de keuze die Devi nu moet maken. Gaat ze voor de populaire Paxton of haar frenemy (of moeten we nu boyfrenemy zeggen?) Ben?

Bekijk hier de trailer voor het tweede seizoen van Never Have I Ever:

https://youtu.be/FakCjoNnxik
Meer
Lees meer...