Left Right
scrollTop top

‘Never Have I Ever’ seizoen 2 krijgt eerste trailer


Never Have I Ever seizoen 2
© Netflix

Never Have I Ever werd vorig jaar een schot in de roos voor Netflix. De tienerreeks van Mindy Kaling en Lang Fisher was bij momenten hilarisch, op andere momenten ontroerend, maar vooral enorm verslavend. Al snel na het eerste seizoen verscheen, werd het tweede besteld en daar hebben we nu een trailer voor gekregen.

In Never Have I Ever volgen we Devi (Maitreyi Ramakrishnan), een onpopulaire tiener, die op zoek is naar een lief. Ze heeft haar zinnen gezet op Paxton (Darren Barnet), de knapste en meest populaire jongen van de school en uiteindelijk wordt duidelijk dat hij ook een oogje heeft op haar. Maar hij is niet de enige, want ook Ben (Jaren Lewison), Devi’s eeuwige frenemy, lijkt gevoelens te hebben voor haar. Het eerste seizoen eindigde met twee vriendjes voor Devi en dat is ook hoe het tweede seizoen begint.

Never Have I Ever seizoen 2

Devi, die ooit dus onpopulair was, heeft nu twee vriendjes. De trailer begint met een lijstje met pro’s en cons voor de twee heren, die ook wordt voorgelegd aan Eleanor (Ramona Young) en Fabiola (Lee Rodriguez), de twee beste vriendinnen van Devi. Zij hebben – om een bedenkelijke reden – een voorkeur voor Paxton, al is het voor Devi duidelijk niet zo makkelijk om te kiezen. En daardoor beslist ze uiteindelijk om gewoon met allebei te blijven daten.

Maar dat dubbelleven is natuurlijk niet makkelijk. Zo krijgen we in de trailer ook al te zien dat Paxton en Ben bij het bord met de lijst met pro’s en cons te vinden zijn. Als ze dat bord te zien krijgen is het natuurlijk al meteen gedaan met de dubbele-boyfriend-pret. Tot overmaat van ramp komt er ook een nieuwe Indiase studente aan op school en is Devi dus haar ‘unieke status’ kwijt. De trailer eindigt met een quote waar ook wij ons perfect in kunnen vinden: “Mijn moeder zegt me niet hoe ik m’n leven moet leiden, Megan Thee Stallion doet dat.” Het tweede seizoen van Never Have I Ever verschijnt op 15 juli op Netflix.

Bekijk hier de trailer voor het tweede seizoen van Never Have I Ever:


Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…