Megan Thee Stallion komt vrijdag met nieuw nummer ‘Thot Shit’

Megan Thee Stallion teasede dit weekend nog de terugkeer van Tina Snow en nu laat ze weten dat ze vrijdag 11 juni terug is met een nieuw nummer. Dat nieuwe nummer, dat de naam Thot Shit kreeg, zal ze dus brengen onder haar alter ego Tina Snow.

Megan Thee Stallion, of moeten we zeggen Tina Snow, is vrijdag terug met een nieuw nummer. Via Twitter laat de rapster weten dat ze vrijdag het nummer Thot Shit op de wereld loslaat. In april kondigde Megan Thee Stallion nog aan dat ze een pauze inlaste, maar die is nu duidelijk voorbij.

Thot Shit

In een persmededeling laat Megan Thee Stallion weten dat ze inderdaad terugkeert naar haar alter ego Tina Snow uit 2018. Het nummer viert vrouwen die gewoon plezier maken, doen wat ze willen doen, wanneer ze willen en zich niets aantrekken van wat anderen van hen denken”.

In de afbeelding die Megan deelde bij de tweet is een man te zien die op de grond ligt, terwijl er verschillende vrouwenhakken rond hem staan. Megan is te zien in een magazine en op een doos Cheerio’s die omgedoopt werden tot Tina O’s. Je kan het nummer nu al pre-saven via de link die Megan deelde op Twitter.

Tina Snow

Voor het nummer zal Megan Thee Stallion terugkeren naar haar alter ego Tina Snow. Ze kondigde de komst van dat alter ego eerder al aan via Twitter. Daar deelde ze een video waarin Tina Snow werd klaargestoomd. En nu komen we dus te weten dat het nieuwe nummer van Tina Snow zal luisteren naar de naam Thot Shit en zal verschijnen op vrijdag 11 juni.

Tina Snow is het alter ego van Megan Thee Stallion uit 2018. De naam baseerde ze op het alter ego van Pimp C, Tony Snow. In een interview met The Zach Sang Show omschreef Megan Tina Snow als “de kant van mezelf die net dat beetje meer gangster is, ze is recht voor de raap, fuck y’all“.

Meer
Lees meer...