Megan Thee Stallion teaset de terugkeer van haar alter ego Tina Snow

Megan Thee Stallion komt binnenkort met nieuw werk en dat zal een terugkeer betekenen naar haar ouder werk. Zo teaset ze in een korte video op Twitter de terugkeer van Tina Snow, haar alter ego. Megans tweede EP uit 2018 kreeg zelfs de naam ‘Tina Snow’ en nu zullen ook haar nieuwe fans kennis kunnen maken met Tina.

Megan Thee Stallion heet op Twitter sinds kort Tina Snow en dat is geen willekeurige naam. Megan keert terug naar haar alter ego en de naam van haar tweede EP uit 2018.

Tina Snow is back

Met een video op Twitter kondigt Megan Thee Stallion de terugkeer van haar alter ego Tina Snow aan. Ze doet dat door zichzelf opnieuw tot leven te wekken. In april kondigde Megan Thee Stallion een pauze aan. Toen deelde ze een foto en een video van zichzelf in een futuristische watertank samen met de boodschap: “Megan Thee Stallion is aan het rechargen! Door de eisen van de Hot Girl-levensstijl is Meg nu een periode van regeneratie ingegaan om zich voor te bereiden op wat volgt.” Met een boodschap op Twitter liet Megan toen weten dat ze “zou terugkomen wanneer het tijd is”.

En die tijd is nu gekomen. In de nieuwe video zien we die tank opnieuw en zien we ook dat Megan terug de blonde haren van Tina Snow heeft. Ze wordt in de video volledig klaargestoomd voor haar terugkeer. Daar komen dingen als zelfvertrouwen, knieën en mentale gezondheid bij kijken en die worden zorgvuldig opgeladen zodat Tina Snow ready for business is.

Tina Snow

Tina Snow is het alter ego van Megan Thee Stallion uit 2018. De naam baseerde ze op het alter ego van Pimp C, Tony Snow. In een interview met The Zach Sang Show omschreef Megan Tina Snow als “de kant van mezelf die net dat beetje meer gangster is, ze is recht voor de raap, fuck y’all“.

Wat de video precies betekent, is nog niet geweten. Het kan gaan om een nieuwe EP van Tina Snow, een nieuwe single of een herwerking van de originele EP ‘Tina Snow’ uit 2018. Recent bracht Nicki Minaj zo haar oude EP ‘Beam Me Up Scotty’ opnieuw uit met enkele nieuwe nummers.

Met deze posts op Instagram kondigde Megan eerder dit jaar haar pauze aan:

Meer
Lees meer...