Megan Thee Stallion kondigt pauze aan met bizarre posts op sociale media

Megan Thee Stallion heeft donderdag met een reeks posts op Instagram aangekondigd dat ze een pauze neemt om zich “voor te bereiden op wat hierna komt”. Wanneer de rapper/zangeres terug zal keren, is niet duidelijk.

Megan Thee Stallion deelde donderdagavond ineens uit het niets en zonder uitleg een cryptische foto van haarzelf met een soort zuurstofmasker aan. Een uur later postte ze dan een korte video waarop we haarzelf zie in een soort watertank.

Heel wat fans waren op dit moment in de comments al aan ’t speculeren over een mogelijk nieuw album. Dat zou dan de opvolger moeten zijn van het succesalbum ‘Good News’ uit 2020 dat haar een Grammy Award opleverde.

“Periode van regeneratie”

Iets later kwam er dan eindelijk duidelijkheid met een nieuwe video. Daarop zien we het scherm dat voor die watertank staat van dichtbij en valt er een tekst te lezen. “Door de tol van de Hot Girl-levensstijl is Meg nu een periode van regeneratie ingegaan om zich voor te bereiden op wat hierna komt”, valt daarop te lezen. “In haar afwezigheid zal haar management alle sociale media beheren namens Thee Hot Girl Coach.”

“Thee Hotties leiden een dappere weerstand in afwachting van de terugkeer van hun Fearless Captain”, eindigt de video. Wanneer die terugkeer gepland staat, is voorlopig nog onduidelijk. Op Twitter zei Megan Thee Stallion daarover dat ze terugkomt wanneer het tijd is. Voorlopig is het volgende optreden op haar agenda op 25 juli op het festival Rolling Loud in Florida.

Meer
Lees meer...