Megan Thee Stallion over schietincident: “Tory Lanez heeft op mij geschoten”

De Amerikaanse rapper Megan Thee Stallion werd vorige maand beschoten. “Ik liep schotwonden op door een misdaad tegen mij met de intentie mij fysiek te verwonden”, vertelt de rapper op Instagram. “De politie bracht mij naar het ziekenhuis waar ik een operatie kreeg om de kogels te verwijderen.”

Megan Thee Stallion begon haar carrière in 2016. Onlangs nog bracht ze een nummer uit met Cardi B, genaamd WAP, waar Carole Baskin veel kritiek op had. De rapper won de afgelopen twee jaar acht awards, waaronder twee BET Awards en een MTV Video Music Award.

Beschoten zonder reden

“Ik ben heel dankbaar om dit te overleven en waarschijnlijk volledig te herstellen”, gaat Stallion door. “Ik vind het belangrijk om de details van deze dramatische avond te verduidelijken. Ik focus me op mijn herstel zodat ik terug naar mijn oude leven kan en weer zo snel mogelijk muziek kan maken.” Ze zou in haar voet geraakt zijn.

Gisteren gaf ze tijdens een Instagram Live meer uitleg over de situatie. Ze bevestigt dat Canadees rapper Tory Lanez haar beschoten heeft na een argument. De twee waren in het gezelschap van een goede vrienden van Stallion en de lijfwacht van Torez, zij kwamen net terug van een feestje bij Amerikaans televisiepersoonlijkheid Kylie Jenner.

https://www.instagram.com/p/CCrBV3vlHvA/?igshid=1q4dv0d94leie

Bang voor de politie 

“Ja, Tory heeft op mij geschoten”, bevestigt Megan Thee Stallion. “Jij beschoot me en je zorgde ervoor dat je promotor en medewerkers liegen in blogs. Waarom zou je liegen? Ik begrijp het niet. Ik probeerde deze situatie van het internet te houden. Jullie praten over ik jou sloeg, maar dat deed ik niet. Iedereen in de auto was aan het discussiëren, ik vooraan en jij achteraan. Ik stapte uit, ik was het beu om te ruziën”, zegt Stallion.

“Tory Lanez begon op mij te schieten, vanop de achterbank in de auto”, de buren hoorden de schoten en besloten de politie te bellen. “Toen de politie arriveerde was ik bang, door alles wat er gaande is”, Stallion verwijst hier naar het politiegeweld tegen zwarte mensen in Amerika. ”Van zodra de politie vroeg om uit de auto te stappen werden ze agressief. Denk je dan echt dat ik ga vertellen dat wij, zwarte mensen, een geweer in de auto hebben? Ik vertelde het niet meteen aan de politie omdat ik niet wou sterven.”

“De politie bracht me naar het ziekenhuis, toen ik daar aankwam werden ze onbeleefd. ‘Je wordt gearresteerd’, zei de agent en ik zeg nog steeds niets. Uiteindelijk liet de politie me gaan, ik ben niet naar de cel geweest, maar de drie anderen wel. Ik probeerde deze man -Tory Lanez- te redden, ook al beschoot hij mij. Ik probeerde hem te sparen, maar jullie -mensen op het internet- sparen me niet. Dat is gek! Ik hoefde hem niet te sparen maar ik deed het wel. En nu ben ik er klaar mee”, besloot Stallion.

Meer
Lees meer...