Megan Thee Stallion raakte verwond aan voet na “meerdere schotwonden”

Rapper Megan Thee Stallion, vooral bekend van Savage, zou woensdag het slachtoffer zijn geweest van een schietpartij aan haar mansion in Hollywood Hills. Als gevolg daarvan zou ze schotwonden hebben opgelopen en moest ze een operatie aan haar voet ondergaan om kogels te verwijderen.

Vreemd genoeg gaat die die bewering in tegen het officiële politierapport van de Los Angeles Police Department (LAPD). Daarin valt niet te lezen over een schietpartij, maar enkel over de voetblessure die Megan Thee Stallion opliep.

Volgens de LPDN is muziekproducent Tony Lanez die avond opgepakt voor het dragen van een vuurwapen. De politie reed op dat moment rond in de wijk omdat er al meerdere schoten gehoord waren. Lanez zou uiteindelijk gearresteerd worden waarna hij is vrijgekocht met een borgsom van 35.000 dollar (31.710 euro).

Megan Thee Stallion

https://www.instagram.com/p/CCrBV3vlHvA/

Op woensdag deelde Megan Thee Stallion op Instagram haar versie van de feiten. “Zondagmorgen liep ik schotwonden op als gevolg van een misdaad die tegen mij was gepleegd. Die gebeurde met de bedoeling mij een lichamelijk letsel toe te brengen”, schrijft ze. “Ik ben nooit gearresteerd, de politie reed me naar het ziekenhuis waar ik een operatie onderging om de kogels te verwijderen. Ik ben ongelooflijk dankbaar dat ik nog leef en dat ik volledig zal herstellen. Het was belangrijk voor mij om de details over deze traumatische nacht te verduidelijken”, valt te lezen op haar Instagram.

Wie spreekt de waarheid?

Op de video van de arrestatie die is uitgelekt via de website TMZ is te zien hoe zowel Lanez als Stallion in de handboeien worden geslapen. Wel blijkt uit de politierapport later inderdaad één iemand met een voetblessure van het ziekenhuis te zijn gebracht. De politie blijft het incident verder onderzoeken.

Meer
Lees meer...