Beyoncé dropt ‘Savage’ remix met Megan Thee Stallion

Terwijl zo goed als de hele wereld thuis zit, dropt Beyoncé samen met Megan Thee Stallion tot grote verrassing van iedereen een remix van het immens populaire nummer Savage. Alle opbrengsten van het nummer gaan naar de Covid-19 hulpverlening in Houston.

Fans van het nummer Savage van Megan Thee Stallion werden afgelopen woensdag verrast met een remix met niemand minder dan Beyoncé. De twee zangeressen brachten hun versie van Savage uit ten voordele voor Bread of Life, een organisatie in hun thuisstad Houston die zich inzet voor hulpverlening tijdens de coronacrisis.

Grote fan van Beyoncé

Het originele nummer werd al snel populair voor dans challenges op TikTok. In de nieuwe versie van Savage zingt en rapt Queen B over haar ‘savage’ stijl en haar roots in Texas. De samenwerking van Beyoncé en Megan was al langer in de maak en kwam dus nu onverwacht uit. Het is ook geen geheim dat Megan een geweldige fan is van Beyoncé. In een interview met Billboard liet ze onlangs weten dat ze al heel haar leven naar Beyoncé luistert. Het helpt Megan ook om te zien dat ze dezelfde problemen heeft gehad als zij: “Als Beyoncé erdoorheen kon komen, kan ik erdoorheen komen.”

Twitter gaat wild

Twitter ontplofte zo’n beetje wanneer de remix werd uitgebracht. Niet alleen omdat het twee grote artiesten in de muziekindustrie zijn, maar ook omdat de tekst heel wat mensen aanspreekt. En er is één zin waar Twitter helemaal los op gaat: “If you don’t jump to put jeans on, baby, you don’t feel my pain.” Wat voor heel veel mensen een herkenbare situatie is en die dus ook zorgt voor de nodige portie memes.

Meer
Lees meer...