Beyoncé verrast met “When You Wish Upon A Star” tijdens de ‘Disney Family Singalong’

Alsof Disney nog niet genoeg sterren had kunnen strikken voor z’n Family Singalong! Wereldsterren als Ariana Grande, Christina Aguilera en Michael Bublé verdwenen in het niets na een speciale verrassing. Plots dook Beyoncé op, om haar eigen versie van het Pinocchio-nummer When You Wish Upon A Star te brengen.

Disney-fans sprongen een gat in de lucht eerder deze week. De Amerikaanse televisiezender ABC (waar onder andere ook Grey’s Anatomy wordt uitgezonden) pakte namelijk uit met een heuse Disney Family Singalong en heel wat sterren tekenden present!

We’re All In This Together

De cast van High School Musical kon niet ontbreken, want hun nummer We’re All In This Together is het symbool van de situatie waarin we ons nu bevinden. Onder andere Vanessa Hudgens (Gabriella) en Ashley Tisdale (Sharpay) warmden hun stemmen op voor het nummer. Ze werden ingeleid door dé Wildcat der Wildcats, Troy Bolton (Zac Efron).

https://www.youtube.com/watch?v=tga6VR30lIE

Ariana Grande

De High School Musical-cast stond er natuurlijk niet alleen voor. Ze werden vergezeld door onder andere Ariana Grande. Zij zong alle stemmen van I Won’t Say I’m In Love uit Hercules. En dat resulteerde in deze prachtige paarse montage.

Beauty and the Beast

Ook het olijke duo Josh Gad (die onder andere de stem van Olaf in Frozen verzorgde en Le Fou speelde in Beauty and the Beast) en Luke Evans (Gaston uit Beauty and the Beast) was aanwezig. Ze brachten vanuit “hun kot” een nieuwe versie van Gaston. De twee werden van pianobegeleiding voorzien van Alan Menken, die de muziek voor de film schreef.

Can You Feel The Love Tonight?

Christina Aguilera maakte voor de gelegenheid haar eigen versie van Can You Feel The Love Tonight?. Voor de live action-versie van The Lion King kroop ook al Beyoncé achter de microfoon en die gaf ze nu dus eventjes door.

Queen B

Beyoncé stond niet zomaar haar microfoon af. Ze maakte zelfs persoonlijk een verrassingsstop bij de Disney-fans. Alle andere wereldsterren op het lijstje (onder andere Demi Lovato, Darren Criss en Michael Bublé) schenen plots wat minder fel toen Queen B haar intrede maakte.

“Ik wil dit nummer graag opdragen aan alle zorgverleners, die onvermoeibaar blijven werken om ons gezond en veilig te houden”, kondigde Beyoncé aan voor ze haar versie van When You Wish Upon A Star uit Pinocchio inzette.

Meer
Lees meer...