Left Right
scrollTop top

‘High School Musical’-cast houdt coronaproof reunië


High School Musical
© High School Musical

We zitten met z’n allen binnenshuis onze dagen te slijten, maar dat weerhoudt de cast van High School Musical er niet van om een kleine reünie op poten te zetten. Ashley Tisdale, die we beter kennen als Sharpay, startte met een TikTok-dansje en haar collega’s volgden al snel.

De social distancing houdt mensen apart, maar het inspireerde onze favoriete high schoolers ooit juist om toenadering te zoeken. De cast van High School Musical verzamelt momenteel op TikTok voor een superleuke reünie.

We’re All In This Together

Het initiatief kwam van verrassend genoeg van mean girl Sharpay. Actrice Ashley Tisdale filmde zichzelf terwijl ze danste op het refrein van We’re All In This Together. Het nummer is natuurlijk supertoepasselijk voor de situatie waarin we ons wereldwijd bevinden.

Na 14 jaren (ja, High School Musical kwam meer dan 14 jaar geleden uit), is Ashley het iconische dansje van We’re All In This Together nog niet vergeten. Ze deelde haar TikTok ook op Twitter met de boodschap: “Als je wil sporten tijdens de zelfquarantaine, probeer dit dan eens. Hopelijk heeft het je dag beter gemaakt”. Wel, bij ons heeft het alvast geholpen.

Rest van de cast

Ashley deed dus een oproep aan iedereen om net zoals haar te dansen op We’re All In This Together. En dat werd al massaal gedaan op TikTok, maar ook de rest van de cast van High School Musical doet ondertussen vrolijk mee.

Ondertussen moeten we wel nog wachten op de TikTok van Zac Efron, maar wij hopen alvast dat we hem binnenkort opnieuw kunnen zien schitteren in z’n Wildcats-pakje. (Oké, dat laatste is niet verplicht, maar we willen het gewoon heel graag.)

Gabriella (Vanessa Hudgens) was de eerste die het idee van Ashley volgde:

Martha (Kaycee Stroh) liet haar kinderen meedoen:

Zelfs coach Bolton (Bart Johnson) deed mee met de TikTok van Ashley:

Troy Bolton (Zac Efron), wij wachten!


Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…