Hebben Ariana Grande en Lady Gaga samen een nummer opgenomen? Instagram denkt van wel!

Ariana Grande feliciteerde Lady Gaga via sociale media met haar verjaardag. Dat klinkt helemaal niet zo speciaal, maar dat is het wél! De foto die Ariana Grande met de wereld deelde, leek namelijk genomen in een opnamestudio. Hebben Lady Gaga en Ariana Grande samen een nummer opgenomen? Het lijkt in elk geval van wel!

Bijna de hele wereld zit in lockdown door de coronacrisis. Da’s nogal saai en dus brengt iedereen veel meer tijd door op Netflix en sociale media. Het is dus geen verrassing dat elk minuscuul detail op Instagram heel nauwgezet bestudeerd wordt.

Opvallende foto

Afgelopen zondag vierde Lady Gaga haar vierendertigste verjaardag. Ze kreeg felicitaties vanuit alle hoeken van de wereld, ook van bekende mensen. Ariana Grande was daar één van. De zangeres deelde een leuke foto met haar collega/vriendin en die is fans niet ontgaan.

https://www.instagram.com/p/B-SkTWaFD_G/

“Gelukkige verjaardag aan de letterlijke engel die m’n leven op zoveel manieren heeft veranderd!”, schreef Ariana Grande bij de foto. “Ik vertel er jullie later meer over, maar … door jou voelt m’n hart zich zo vol en gelukkig en begrepen.”

“Ik wens je al het geluk in de wereld vandaag en elke dag.” Afsluiten doet Ariana Grande met het prachtige “eet wat pasta.” De tekst bij de foto is nogal vreemd, maar ’t is vooral de foto die fans opgevallen was. Die lijkt genomen te zijn in een opnamestudio!

‘Chromatica’

Als dat klopt, hebben de twee popsterren samen een nummer opgenomen, dat hoogstwaarschijnlijk op het langverwachte nieuwe album van Lady Gaga – ‘Chromatica’ – zal komen te staan. Eerder deze maand maakte Lady Gaga bekend dat het album op 10 april zou verschijnen.

Jammer genoeg is die informatie ondertussen niet meer correct. Via sociale media liet de zangeres namelijk weten dat de release van het album uitgesteld is en dat ze zo snel mogelijk een nieuwe datum op haar fans loslaat.

Social distancing en album releases

“Eerst en vooral wil ik zeker zijn dat iedereen veilig blijft en aan social distancing doet”, begint Lady Gaga haar bericht. “Weet alsjeblieft dat ik aan jullie allemaal denk.”

https://www.instagram.com/p/B-H1QjNlwyx/

“Ik wilde jullie vertellen dat, na lang nadenken, ik de enorm moeilijke beslissing heb genomen om de release van ‘Chromatica’ uit te stellen. Ik maak binnenkort een nieuwe releasedatum in 2020 bekend”, gaat de zangeres verder.

Focussen op medisch personeel en kinderen

“Dit is een enorm hectische en beangstigende tijd voor ieder van ons, en hoewel ik geloof dat kunst een van de krachtigste manieren is om elkaar van geluk en genezing te voorzien in tijden zoals deze, voelt het gewoon niet goed om het album nu te releasen, met alles wat nu gebeurt tijdens een globale pandemie.”

“In plaats daarvan stel ik voor dat we ons bezighouden met oplossingen zoeken. Het is voor mij belangrijk dat we onze aandacht vestigen op medische professionals voorzien van het nodige medische materiaal, ervoor zorgen dat kinderen die afhankelijk zijn van scholen om voedsel te krijgen, alle hulp krijgen die ze nodig hebben, en dat we iedereen helpen die financieel getroffen is door de pandemie.”

De zangeres vertelt ook over toekomstige optredens die uitgesteld zijn en verrassingsshows die nu niet kunnen doorgaan. Zo had ze een surprise set op het Amerikaanse festival Coachella gepland, maar dat festival werd uitgesteld tot oktober.

Meer
Lees meer...