Lady Gaga lost nieuw album ‘Chromatica’ volgende maand!

Na een lange radiostilte loste Lady Gaga vorige week een nieuw nummer. Stupid Love was een voorsmaakje voor het zesde album van de zangeres. En dat zit er binnenkort ook écht aan te komen! Volgens een persbericht verschijnt het album op 10 april en fans kunnen het nu al bestellen.

Dat Stupid Love het eerste nummer van het nieuwe album van Lady Gaga was, dat was al langer bekend. Maar voorlopig was het nog gokken wanneer dat album er ook effectief zou komen. En dat gokken is nu voorbij, want de zangeres heeft een datum op de wereld losgelaten!

A Star Is Born

Het is al van 2016 geleden dat Lady Gaga met een studioalbum op de proppen kwam. ‘Joanne’ was het laatste wapenfeit van de zangeres voor ze ook als actrice aan de slag ging. En die overstap was duidelijk een goede keuze.

Want voor Shallow, het titelnummer van de film A Star Is Born won Lady Gaga een Oscar! Ze was ook genomineerd in de categorie Beste Actrice, maar daar kon Lady Gaga haar nominatie niet verzilveren (en zelfs de échte winnares vond dat niet kunnen).

Geen relaties en zwangerschappen

Op diezelfde Oscaruitreiking bracht Lady Gaga samen met haar tegenspeler Bradley Cooper een … intieme versie van Shallow. Die uitreiking vond plaats vlak nadat de zangeres/actrice met haar long time boyfriend had gebroken, en het was meteen “zeker” dat Bradley Cooper daar de reden voor was.

De geruchten volgden elkaar in recordtempo op en werden ook elke keer een graadje erger. Zo evolueerde “een relatie” al snel in “een zwangerschap”. Stefani Germanotta (zo heet Lady Gaga in ’t echt) ontkende die geruchten en deed er zélf een schepje bovenop: ze kondigde een nieuw album aan.

‘Chromatica’ komt op 10 april

En dat album heeft nu ook een naam én een releasedatum gekregen. ‘Chromatica’ verschijnt op 10 april! Het verschijnt in allerlei vormen: digitaal, op cd, als plaat en op cassette! Lady Gaga-fans kunnen het album al preorderen via deze website.

https://www.instagram.com/p/B9PSmdilxJq/?utm_source=ig_web_copy_link
Meer
Lees meer...