Left Right
scrollTop top

Lady Gaga maakt zesde album: vrijdag nieuwe single ‘Stupid Love’


Lady Gaga maakt zesde album: vrijdag nieuwe single 'Stupid Love'
© Twitter: ladygaga

Lady Gaga is back! Nu vrijdag, 28 februari, dropt de Amerikaanse zangeres haar nieuwe single. Met de komst van Stupid Love lijkt de release van haar zesde album ook niet meer zo ver weg, en zijn we klaar voor meer!

Het is ondertussen van 2016 geleden dat Lady Gaga nog eigen muziek uitbracht. Met haar vorige album ‘Joanne’ vulde de zangeres wereldwijd de grootste zalen, en trad ze zelfs op tijdens de Super Bowl. Nadat ze een aantal jaren aan andere projecten werkte, is ze nu helemaal terug. Haar nieuwe single Stupid Love moet het startpunt van de weg naar haar zesde album zijn.

Stupid Love

In 2017 liet Lady Gaga al aan de entertainmentwebsite Entertainment Weekly weten dat ze bezig was met nieuwe nummers. Sindsdien begonnen de geruchten over een nieuw album al. Nu, drie jaar later, lijkt ze eindelijk nieuwe muziek te lossen. De zangeres kondigde zelf de komst van haar nieuwe pop-single aan via Twitter.

De naam van het nieuwe album is nog niet bekend, maar toch speculeren de fans erop los. De afbeelding in de tweet zou namelijk refereren naar het woord ‘Chromatic’, waarvan velen al dachten dat het de naam van haar zesde album zou worden. Op meer info over het nieuwe album is het dus nog even wachten, maar vanaf vrijdag kunnen we dus al genieten van de nieuwe single Stupid Love.

Creatieve duizendpoot

Het is van 2016 geleden dat Lady Gaga nog een eigen poplied loste, maar dat wil niet zeggen dat ze heeft stilgezeten. De laatste jaren is Gaga beginnen experimenteren binnen de muziekwereld. Zo had ze in 2014 al een aantal concerten met jazz zanger Tony Bennett, en stond ze uiteindelijk in 2018 naast Bradley Cooper in de populaire film A Star Is Born.

Voor die film schreef Gaga samen met Bradley Cooper de titelsong Shallow en werkte ze ook voor de rest mee aan de soundtrack. De film werd een grote hit, en de zangeres mocht samen met Cooper optreden tijdens de Oscars van vorig jaar. De laatste twee jaar had Lady Gaga een vast Enigma popconcert in het MGM Park Theater in Las Vegas, waar een jaar later ook een jazzconcert aan werd toegevoegd. Hopelijk gaat Lady Gaga na de release van haar nieuwe album snel terug op wereldtour.


Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…


Corona Virus Update

 • Wereld
 • Aantal
  besmettingen
  42.606.048
 • Aantal
  doden
  1.149.702
 • België
 • Aantal
  besmettingen
  305.409
 • Aantal
  doden
  10.737