Lady Gaga hint naar nieuwe muziek op Instagram volgens fans

Lady Gaga
EPA

Niemand minder dan Lady Gaga zal binnenkort misschien nieuwe muziek uitbrengen. De Amerikaanse is al een tijdje van het toneel verdwenen na de release van de hitfilm A Star Is Born, waarin zij één van de hoofdrollen had. Maar fans denken dat de zangeres heel snel met nieuwe muziek zal komen.

Wie aan Lady Gaga denkt, denkt sinds vorig jaar ongetwijfeld aan A Star Is Born. Daarin speelt ze samen met Bradley Cooper de hoofdrol. Voor de film heeft Gaga een aantal nummers meegeschreven. Maar buiten het album dat bij de film hoort, is het alweer van 2016 geleden dat de zangeres nieuwe muziek uitbracht.

Stupid Love

Maar daar komt volgens verschillende fans zeer binnenkort verandering in. De ophef over nieuwe muziek is ontstaan door een foto die Gaga postte op haar Instagram en Twitter. Ze plaatste afgelopen donderdag een foto waarbij de zangeres pompoenen aan het bewerken was voor Halloween. Eén pompoen was niet bewerkt, maar er werd gewoon de tekst ‘fuck this’ opgeschreven.

Sommige snuggere fans denken dat het een verwijzing is naar een nieuw nummer dat de zangeres binnenkort zal droppen. Want als je verder inzoomt op de foto zie je Gaga’s iPod liggen in de achtergrond. Daarop speelt een nummer af dat Stupid Love heet. Eigenaardig is dat er geen artiest bij vermeld staat en dat het nummer compleet in hoofdletters is geschreven.

Gesponsorde artikelen