Lady Gaga roept tijdens concert Bradley Cooper op het podium voor hun ‘A Star Is Born’-duet ‘Shallow’

Lady Gaga en Bradley Cooper zijn de sterren van de film ‘A Star Is Born’. Op dit moment is Lady Gaga aan het touren in Las Vegas, waar Bradley Cooper een van haar concerten bijwoonde. Daarom vond de zangeres er niets beters op dan de acteur op het podium te roepen om het  nummer samen te brengen. En het resultaat was pure magie!

Lady Gaga is al lang niet meer enkel een zangeres. Ondertussen speelde ze al verschillende rollen op het kleine en grote scherm. En daarvoor viel ze zelfs al in de prijzen. Voor haar laatste rol in de film A Star Is Born maakt ze zelfs kans op een Oscar, al is het vooral haar nummer Shallow dat een grote kanshebber is om met het beeldje naar huis te gaan.

A Star Is Born

Lady Gaga schitterde vorig jaar op het grote scherm in de film A Star Is Born. Dat deed ze aan de zijde van tegenspeler én regisseur van de film, Bradley Cooper. A Star Is Born gaat over Jackson Maine (Bradley Cooper), een countryzanger, die op een dag Ally (Lady Gaga) hoort zingen. Hij is meteen onder de indruk van haar talent en de twee krijgen een bijzondere band. Ze helpen elkaar in hun muzikale carrière, maar Jackson vecht tegen een alcohol- en drugsverslaving, wat hun professionele én persoonlijke relatie in de weg staat.

De film werd op veel lof ontvangen en dat is vooral te zien aan het aantal Oscarnominaties dat de film en de twee hoofdrolspelers in de wacht sleepten. A Star Is Born is zo genomineerd voor de Oscar voor Beste Film en Bradley Cooper en Lady Gaga zijn genomineerd voor respectievelijk Beste Acteur en Beste Actrice. Verder is de film ook genomineerd voor Beste Bewerkte Scenario, Beste Camerawerk en Beste Geluidsmix. Ook acteur Sam Elliot heeft een nominatie, die voor Beste Acteur in een Bijrol en tot slot is ook het nummer Shallow genomineerd voor de Oscar voor Beste Originele nummer. Voor wie de tel even kwijt was: in totaal zijn dat acht nominaties.

Het nummer Shallow kreeg al een Golden Globe voor Beste Originele Nummer en wist ook diezelfde prijs te verzilveren bij de Critics’ Choice Awards. Bij die laatste ging Lady Gaga ook naar huis met het beeldje voor de Beste Actrice.

Shallow

Shallow, het bekendste nummer uit de film, kon al op veel bijval rekenen. Het nummer, dat in de film een duet is tussen Lady Gaga en Bradley Cooper, is te vinden in hitlijsten wereldwijd. Lady Gaga brengt het nummer ook solo op haar Enigma Tour.

Maar tijdens een van haar optredens in Las Vegas was er een bekende in de zaal, Bradley Cooper. Lady Gaga was daarvan op de hoogte, dus voor het nummer Shallow vroeg ze hem op het podium. Na een beetje twijfel ging Bradley ervoor en zong hij een prachtige versie van het nummer samen met zijn tegenspeelster Lady Gaga. En heel even waren Jackson en Ally terug samen. Tijdens de zanglijnen van Lady Gaga blijft Bradley haar bewonderend aankijken. En we moeten eerlijk zijn: zo kijken wij ook naar Lady Gaga. Laat die Oscars maar komen, aub!

Bekijk hier het duet tussen Lady Gaga en Bradley Cooper:

Meer
Lees meer...