Left Right
scrollTop top

Blue Ivy Carter wint een award samen met mama Beyoncé!


Beyoncé Blue Ivy Carter
© YouTube Beyoncé

Beyoncé en haar dochter Blue Ivy zijn afgelopen weekend in de bloemetjes gezet tijdens de uitreiking van de NAACP Image Awards. Dat zijn prijzen voor de beste verwezenlijkingen van gekleurde mensen op vlak van film, televisie, muziek en literatuur. Blue Ivy Carter heeft op haar achtste haar eerste belangrijke prijs gewonnen.

Acht jaar is Blue Ivy Carter nog maar. En toch heeft ze al meer bereikt in haar leventje dan het grootste deel van de mensen op deze wereld. De dochter van Beyoncé en Jay-Z heeft afgelopen weekend namelijk een award gewonnen voor haar werk in BROWN SKIN GIRL.

‘The Lion King: The Gift’

Het nummer staat op ‘The Lion King: The Gift‘, het album van Beyoncé dat geïnspireerd is op haar tijd op de set van The Lion King. In de live action-remake van de klassieker uit 1994 was Beyoncé verantwoordelijk voor de stem van leeuwin Nala.

BROWN SKIN GIRL is een samenwerking tussen Blue Ivy, Beyoncé, SAINt JHN en Wizkid. Blue Ivy is te horen in het begin van het nummer en staat ook vermeld als schrijver van het lied.

Trotse oma

Blue Ivy mag dan wel de dochter zijn van wereldsterren Beyoncé en Jay-Z, haar oma blijft haar grootste fan. Na de overwinning van haar kleindochter afgelopen weekend deelde ze trots een foto op Instagram. “Je geeft alle prachtige kleine bruine meisjes een stem” schreef ze onder andere.

NAACP Image Awards

Het nummer won afgelopen de award voor Outstanding Duo, Group or Collaboration tijdens de uitreiking van NAACP Image Awards. Dat zijn prijzen voor buitengewone prestaties van gekleurde mensen in films, op televisie, in muziek en in literatuur.

Beyoncé was de grote winnaar van de avond. De zangeres mocht maar liefst zes prijzen ophalen. Ze was onder andere de beste vrouwelijke artiest en heeft met ‘The Lion King: The Gift’ ook het beste album gemaakt.


Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…