Left Right
scrollTop top

Disney brengt een schattige online serie uit met Olaf!


At Home with Olaf
© YouTube/@Walt Disney Animation Studios

Hoogstwaarschijnlijk heb je de Frozen-films al minstens één keer in je leven gezien. De avonturen van Anna, Elsa en Olaf zijn razend populair. Olaf werd al snel tot publiekslieveling gekroond. Reden genoeg dus om de schattige sneeuwpop z’n eigen korte serie At Home With Olaf te geven.

Disney is een echte steun en toeverlaat tijdens de coronacrisis. Eerder deelde de Walt Disney Animation Studios video’s waarin je online tekenlessen kan volgen. Iets wat zeker van pas komt tegen die immense verveling. Maar nu gaat Disney ons hart nog meer verwarmen, of moeten we smelten zeggen, met schattige afleveringen van onze favoriete sneeuwman!

At Home With Olaf

Vanaf deze week begint Disney met een online serie over Olaf. At Home With Olaf wordt volledig van thuis uit gemaakt. Disney-animator Hyrum Osmond maakt korte afleveringen over de grappige avonturen van Olaf. Josh Gad spreekt zoals altijd de stem in van de sympathieke sneeuwpop. De acteur van Beauty and the Beast liet op Twitter weten dat de filmpjes heel charmant zijn. Hij hoopt dat ze voor een glimlach zorgen in deze enge tijden.

De eerste aflevering, Fun With Snow, toont Olaf die al giechelend sneeuwballen in het bos gooit. Wanneer er een kleine sneeuwpop, bekend als een snowgie, in de buurt komt, neemt Olaf per ongeluk het hoofdje van de snowgie. Het sneeuwpopje holt achter z’n hoofdje en komt terug. Wat volgt, is enorm vertederend. De afleveringen zijn te bekijken via YouTube.

Bekijk hier de eerste aflevering van At Home With Olaf:

#DisneyMagicMoments

Maar dat is niet het enige dat Disney heeft gecreëerd om ons op te vrolijken. Op de website van Disney is er een gloednieuwe pagina vol leuke content. De website heeft de toepasselijke naam #DisneyMagicMoments gekregen. Daarop wil het bedrijf iedereen de magie van Disney laten ervaren, waar je ook bent. Zo kunnen kinderen, fans en gezinnen genieten van Disney, Pixar, Star Wars, Marvel en National Geographic met verhalen, video’s en activiteiten om de verbeelding te prikkelen.

Wie al de #DisneyMagicMoments wil ontdekken, kan dat hier.


Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…