Nicki Minaj is terug met vijf nieuwe nummers waaronder samenwerking met Drake en Lil Wayne

Nicki Minaj is terug! Na een ‘zwangerschapsverlof’ van meer dan twee jaar, waarin ze enkel op enkele samenwerkingen te horen was, komt ze nu met een heruitgave van haar mixtape ‘Beam Me Up Scotty’ uit 2009. Op die mixtape zijn de nummers uit 2009 te horen maar ook vijf nieuwe nummers.

In 2019 kondigde Nicki Minaj aan dat ze “met pensioen ging”. Ze wilde graag een gezin stichten en wilde daar al haar tijd in investeren. In september 2020 werd haar zoontje geboren. Sinds 2019 was ze enkel te horen op remixes en samenwerkingen met andere artiesten. Maar nu is ze terug met eigen werk. Het gaat om een mixtape met daarop vijf gloednieuwe nummers.

‘Beam Me Up Scotty’

Het nieuwe werk is eigenlijk één van Nicki’s oudste werken. Het gaat namelijk om een heruitgave van haar derde mixtape ‘Beam Me Up Scotty’ uit 2009. De mixtape is dus 12 jaar oud, maar was voorlopig nog niet te vinden op streamingplatformen. Op de mixtape zijn de originele nummers te vinden, maar ook vijf gloednieuwe nummers.

Het gaat om de eerste vijf nummers op de mixtape. Seeing Green is een samenwerking met Drake en Lil Wayne, daarnaast zijn er ook Fractions, Crocodile Teeth (met Skillibeng), Chi-raq (met G Herbo) en Boss Ass Bitch (met PTAF). Alle nummers zijn gedeeld op verschillende streamingplatformen en YouTube. Daar werden ze allemaal vergezeld van een clip met visuals in een toepasselijk ruimtethema.

Beluister hier Seeing Green, de samenwerking met Drake en Lil Wayne:

Hier kan je de volledige nieuwe uitgave van ‘Beam Me Up Scotty’ vinden:

Meer
Lees meer...