Nicki Minaj bevallen van eerste kindje

Nicki Minaj en haar echtgenoot Kenneth Petty zouden hun eerste kindje gekregen hebben. Zo melden verschillende Amerikaanse media. In juli maakte de rapster met een reeks extravagante foto’s haar zwangerschap bekend.

Rapster Nicki Minaj (37) en haar man Kenneth Petty (42) zijn de ouders geworden van hun eerste kindje samen. Volgens Amerikaanse media zou het nieuws bevestigd zijn door bronnen dicht bij het koppel.

Nicki en Kenneth

https://www.instagram.com/p/CC3ffwbDEM5/

Nicki maakte haar zwangerschap eind juli bekend in een reeks foto’s op Instagram. Daarin was te zien dat ze al een opvallend babybuikje had en dat de bevalling dus niet zo ver weg was. En nu, drie maanden later, volgt dus het nieuws dat de rapster bevallen is van haar eerste kindje.

Het kindje, waarvan het geslacht of de naam nog niet geweten is, zou op woensdag geboren zijn. In aanwezigheid van kersverse papa Kenneth. Aanvankelijk waren er geruchten dat Kenneth niet aanwezig zou mogen zijn bij de geboorte aangezien hij een geregistreerd zedendelinquent is en ’s avonds niet de deur uit mag. Maar de rechter gaf hem een uitzondering om aanwezig te zijn bij de geboorte van zijn kind.

Op pensioen

Iets meer dan een jaar geleden liet Nicki Minaj weten dat ze zou stoppen met rappen om een gezin te starten. Ondertussen bracht ze wel nog Trollz uit, een samenwerking met rapper 6ix9ine.

Het is nog niet geweten of het bij die ene samenwerking blijft of dat Nicki toch gewoon verder doet. Maar nu zal de zangeres van nummers als Anaconda en Starships eerst haar handen vol hebben met haar pasgeboren baby.

Meer
Lees meer...