Nicki Minaj kondigt zwangerschap aan met extravagante foto’s op Instagram

Rapster Nicki Minaj is zwanger van haar eerste kindje. Dat maakte ze zelf bekend met drie foto’s op Instagram. Nicki zou uiteraard Nicki niet zijn als ze voor die foto’s niet alles uit de kast had gehaald.

Nicki Minaj, die eigenlijk Onika Tanya Maraj-Petty heet, is in verwachting van haar eerste kindje. De rapster, bekend van hits als Super Bass, Starships en Anaconda, vormt sinds december 2018 een koppel met jeugdvriend Kenneth “Zoo” Petty. De twee trouwden in 2019.

#Preggers

Veel woorden maakte Nicki Minaj er niet aan vuil. Bij de eerste foto postte ze de caption #Preggers, bij de tweede vond ze een caption zelfs overbodig. En ook wij moeten toegeven: de foto’s spreken voor zichzelf.

Nicki ziet er stralend zwanger uit én ziet er ook gezond en gelukkig uit. Op de eerste foto is ze te zien met een gele pruik met krullen, voor de tweede koos ze voor een blauwe haardos. Voor beide foto’s trok Nicki een fel versierde bikini aan en hakken die waarschijnlijk groter zijn dan haar ongeboren kind. Het mocht dus duidelijk al eens een beetje extra zijn.

Bij de derde foto, die een beetje later online kwam, gaf Nicki aan dat ze dankbaar was voor de reacties van haar fans. “Liefde, huwelijk, zwangerschap. Ik loop over van enthousiasme en dankbaarheid. Iedereen bedankt voor de mooie wensen.”

Bekijk hier de foto’s waarmee Nicki Minaj haar zwangerschap bekend maakte:

https://www.instagram.com/p/CC3ffwbDEM5/
https://www.instagram.com/p/CC3h-VZjrXv/
https://www.instagram.com/p/CC3k2NZj3kH/
Meer
Lees meer...