‘Never Have I Ever’ introduceert nieuw personage voor seizoen 2

De opnames voor het tweede seizoen van de Netflixreeks Never Have I Ever zijn volop aan de gang. In een nieuwe teaser krijgen we nu voor de eerste keer een nieuw personage te zien dat haar intrede zal maken in het aankomende seizoen.

De reeks Never Have I Ever groeide in sneltempo uit tot een succes voor de streamingdienst Netflix. Daarom maakten ze niet lang na het verschijnen van het eerste seizoen al bekend dat de reeks een tweede seizoen zou krijgen. Daarin zullen we kennismaken met een nieuw personage.

Bedreiging voor Devi

In een filmpje zeggen alle acteurs uit de reeks wat “het voor hen is”. “Het is het slow motion camerawerk voor mij”, zo zegt Darren Barnet (Paxton Hall-Yoshida). Geheel in de stijl van haar personage zijn het de polo’s voor Lee Rodriguez (Fabiola Torres). Ramona Young (Eleanor Wong) heeft het dan weer over de dancebreaks tussen de scènes. Voor Jaren Lewison (Ben Gross) is het toch vooral de catering. Richa Moorjani (Kamala) haalt dan weer de kristallen bevers opnieuw boven. Strenge mama Poorna Jagannathan (Nalini Vishwakumar) heeft een duidelijke boodschap: “Voor mij is het: ga van TikTok en ga terug aan het werk”. Maitreyi Ramakrishnan (Devi) sluit de video af met: “Het is het opnemen van het tweede seizoen voor mij”.

Maar we krijgen ook een gloednieuw gezicht te zien. Actrice Megan Suri duikt op in het filmpje en zegt dat het voor haar “de zenuwen op een eerste dag op een nieuwe school zijn”. In de tekst die Netflix deelde bij de video komen wet te weten wat Megan een nieuwe studente op Sherman Oaks High zal spelen. Met haar zelfvertrouwen zal ze “een directe bedreiging” vormen voor Devi.

Never Have I Ever

Never Have I Ever volgt de Indisch-Amerikaanse Devi en haar vrienden op school. Devi’s vader is recent overleden en ze heeft het nog steeds moeilijk met het verlies. Op school wordt Devi gezien als een buitenbeentje, maar daar wil ze verandering in brengen door Paxton, de populairste jongen van de school te daten.

De reeks werd gemaakt door actrice Mindy Kaling en is gedeeltelijk gebaseerd op haar eigen jeugd.

Bekijk hier onze top 50 met de beste series op Netflix.

Meer
Lees meer...