‘Mean Girls’-regisseur wilde eigenlijk een pikantere versie van ‘Jingle Bell Rock’

Mean Girls-acteur Jonathan Bennett (Aaron) deelde via Instagram z’n eigen versie van de Jingle Bell Rock-dans. Die is ondertussen legendarisch, maar de regisseur van de film had die oorspronkelijk nog wat pikanter gewild.

De feestdagen komen eraan. Dat wil veel dingen zeggen, maar onze favoriet is deze: de Jingle Bell Rock-dans uit Mean Girls verovert opnieuw het internet. Niemand minder dan Jonathan Bennett (die in Mean Girls de rol van Aaron speelt) deelde z’n versie van het iconische dansje met de wereld.

The Christmas House

In de video zien we Bennett samen met z’n collega’s uit de Hallmark-kerstfilm The Christmas House, Broadway-actrice Sharon Lawrence en Brad Harder. Lawrence speelt Phyllis in de film, de moeder van twee volwassen zonen. Eén van hen wordt vertolkt door Bennett. Harder speelt zijn echtgenoot.

Jingle Bell Rock

Jonathan Bennett is natuurlijk het bekendst om z’n rol in de komedie Mean Girls. Dat bevestigde hij zelf ook door de Jingle Bell Rock-dans te delen. De moves zijn ondertussen legendarisch, maar ze hadden er bijna heel wat anders uitgezien. Tenminste als het van regisseur Mark Waters afhing.

“Het plan was dat ze zich zouden omdraaien en daarna hun achterste in de lucht steken”, vertelde hij tijdens een interview met Entertainment Weekly. “Maar toen waren ze dat aan het repeteren en ik had iets van ‘Ho, dat is te!’. En toen hebben we beslist om het anders aan te pakken.”

Dat was niet makkelijk, blijkbaar. “In het script stond dat ze een ‘seksueel gênante danspas’ moesten doen. We hebben het heel moeilijk gehad om zo’n beweging te vinden.” Maar die is er uiteindelijk toch gekomen. Tijdens het dansje slaan de Plastics tegelijkertijd op dijen.

Herbekijk hier de Jingle Bell Rock-dans uit Mean Girls:

Meer
Lees meer...