Lindsay Lohan ziet tweede film van ‘Mean Girls’ zitten

Amerikaanse zangeres en actrice Lindsay Lohan bleef lange tijd uit de spotlights. Maar sinds kort is ze terug met nieuwe muziek. En er is nog meer goed nieuws! Lindsay Lohan liet weten dat ze een comeback met Mean Girls 2 wel ziet zitten.

Lindsay Lohan was te gast bij Lights Out With David Spade, een Amerikaans praatprogramma met David Spade. Daar sprak de zangeres over haar dromen en de toekomst mét een eventuele comeback van Mean Girls.

Komt er een Mean Girls 2?

Lights Out With David Spade verschijnt nu op YouTube waar Spade via een videogesprek praat met bekende artiesten tijdens de coronacrisis. Lindsay Lohan was deze week te gast en daar sprak ze over haar carrière als actrice. “Ik zou waarschijnlijk op een bepaald moment weer films moeten gaan maken,” vertelde ze aan David Spade. “Ik denk dat ik heel lang aan Mean Girls heb vastgehouden. Ik wilde terugkomen met Mean Girls 2. Om te werken met Tina Fey, en de hele crew, en regisseur Mark Waters. Dat was echt wat ik wou. Ik was opgewonden om dat te doen. Maar dat ligt allemaal in hun handen.” Lindsay Lohan ziet het dus volledig zitten om terug te komen met Mean Girls 2.

Er zijn nog geen officiële plannen voor een vervolg van de immens populaire film Mean Girls dat in 2004 uitkwam.

https://www.instagram.com/p/B-iQ2wIhkLf/

Toekomst

3 april 2020 bracht Lohan haar nieuwe single uit na 12 jaar afwezigheid in de muziekindustrie. Haar nieuw nummer, Back To Me, “gaat over het herontdekken en accepteren van zichzelf, het afsluiten van het lawaai en het vooruitgaan en het laten gaan van het verleden. Leven in het nu.”

Lindsay Lohan keert binnenkort ook terug naar het grote scherm. Ze zal een politiedetective spelen in de nieuwe thriller Cursed, samen met Mickey Rourke. De opnames voor de film staan gepland in de zomer.

Meer
Lees meer...