‘Mean Girls’ krijgt een nieuwe film

Mean Girls
Mean Girls

De iconische film Mean Girls komt terug. De film uit 2004, met Lindsay Lohan en Rachel McAdams in de hoofdrol, werd een cultklassieker. Nu, meer dan 15 jaar later, zal de film in een musicaljasje worden gegoten en dan opnieuw in de zalen komen. Wij kunnen alvast niet wachten.

Get in loser, we’re going shopping“, “On wednesdays we wear pink” en “Stop trying to make fetch happen“, het zijn allemaal quotes die we zonder Mean Girls niet zouden kennen. De film is ondertussen al meer dan 15 jaar oud, maar er zou een nieuwe versie aan zitten te komen.

Mean Girls: The musical

De nieuwe Mean Girls-film zou er wel een beetje anders uitzien dan we van de film gewend zijn. Het wordt namelijk een musical. Mean Girls is al een tijdje een Broadway-musical, maar het zal niet bij een musical op de planken blijven. De Broadway-versie van Mean Girls zal namelijk ook opnieuw in de zalen komen.

Hoewel de originele Mean Girls maar één nummer heeft, het geweldige Jingle Bell Rock, zullen het er in de musicalversie wel wat meer worden. Tina Fey, die in Mean Girls Ms. Norbury speelde, maar ook verantwoordelijk was voor de screenplay, zal nu opnieuw meewerken aan de musicalversie.

Nog even geduld

De musicalversie van Mean Girls zal wel nog niet meteen in de zalen komen. De productie van de film is namelijk nog niet begonnen. Voor de film zal Tina Fey opnieuw samenwerken met Jeff Richmond, die ook verantwoordelijk was voor de nummers uit de Broadway-versie van Mean Girls.

De nieuwe film zal uitgebracht worden door Paramount Pictures, dat ook de originele film produceerde. Bij Paramount zijn ze alvast laaiend enthousiast: “We zijn blij dat we deze iconische film terug naar het grote scherm kunnen brengen in een musicalversie met ons geweldige filmteam.”

We zullen er dus nog eventjes op moeten wachten, maar het belooft opnieuw een geweldige film te worden.

Gesponsorde artikelen