Netflix-kerstfilm met Lindsay Lohan krijgt eerste trailer

De eerste Netflixfilm van het jaar komt er bijna aan. Vanaf 10 november kan je op de streamingdienst namelijk kijken naar Falling for Christmas met Lindsay Lohan. Eerder deze week loste Netflix al een aantal eerste foto’s, maar vandaag komt daar ook een trailer bij.

Hoewel de meesten graag nog tot december wachten met de kerstvibes, heeft Netflix alvast laten weten dat hun grote kerstviering al in november zal beginnen. De streamingdienst zal dit najaar enkele nieuwe films op het publiek loslaten, waarvan de eerste al op 10 november verschijnt. In Falling for Christmas zien we onder andere Lindsay Lohan (Mean Girls, The Parent Trap) terugkeren naar het scherm en ook Chord Overstreet (Glee) speelt een hoofdrol.

Falling for Christmas

Op maandag 3 oktober, door velen bekend als Mean Girls-dag, kwam Netflix met groot nieuws. De eerste Netflixfilm met actrice Lindsay Lohan kreeg namelijk een releasedatum. Vanaf 10 november zou iedereen kunnen kijken naar de film Falling for Christmas.

Daarin volgen we Sierra (Lindsay Lohan), die een hotel heeft geërfd. Wanneer ze zich na een harde val op de skipiste niets meer herinnert, valt ze in de armen van een sympathieke vrijgezel. Die vrijgezel blijkt een jonge weduwnaar (Chord Overstreet) te zijn. Samen met hem en zijn dochter (Olivia Perez) telt ze af naar Kerstmis. En zoals dat hoort bij een goeie romcom, zal dat voor de nodige spanningen en chemie zorgen.

Trailer

Slechts vier dagen na het eerste nieuws komt Netflix nu ook met een officiële trailer. Die trailer begint met een klein voorwoord van Lindsay Lohan zelf. “Hey, Kerstmis valt vroeg dit jaar. En ik heb cadeautjes bij. Geniet van de trailer van mijn nieuwe film, Falling for Christmas“, vertelt ze.

In de trailer zien we alvast hoe Sierra wordt gezien als de steenrijke, verwende dochter van een hoteleigenaar. “Hoe kan ik ervoor zorgen dat mensen me niet alleen herinneren door mijn achternaam?”, klinkt het al snel. Ook zien we al meteen hoe Sierra’s ongeluk verloopt en hoe ze een onbekende man leert kennen. Uiteindelijk gaat ze met hem mee om op termijn haar herinneringen terug te vinden.

Bekijk de volledige trailer hier:

Falling for Christmas is vanaf 10 november te zien op Netflix. Liever een serie? Bekijk hier onze lijst met 50 beste series op Netflix.

Meer
Lees meer...