‘Sex Education’ voegt zeven nieuwe acteurs toe voor seizoen 4

De afgelopen weken lieten al heel wat acteurs uit Sex Education weten dat ze niet zouden terugkeren in het vervolg van de Netflixreeks. Daardoor kon je al raden dat we in het nieuw seizoen ook heel wat nieuwe gezichten te zien zullen krijgen. Netflix heeft nu zeven acteurs bekendgemaakt die de cast zullen vervoegen. De grootste naam op dat lijstje is Dan Levy, die je kan kennen uit Schitt’s Creek.

Op dit moment zijn de opnames voor het vierde seizoen van Sex Education volop aan de gang. We wisten al dat we het in dat vierde seizoen zonder enkele acteurs uit de vorige seizoenen zullen moeten stellen. Simone Ashley (Olivia), Patricia Allison (Ola), Tanya Reynolds (Lily) en Rakhee Thakrar (Emily) lieten al weten dat ze niet te zien zouden zijn in seizoen 4. Dat maakt ruimte voor nieuwe personages en daar krijgen we nu de eerste info over.

Zeven nieuwe namen

Schitt’s Creek-acteur Dan Levy zal zijn opwachting maken in het vierde seizoen van Sex Education. Hij zal de rol van Thomas Molloy spelen. Molloy is een bekende auteur, die ook bijles geeft aan Maeve (Emma Mackey) op haar nieuwe school in de Verenigde Staten.

Naast Levy zullen we ook zes andere nieuwe gezichten te zien krijgen. Het gaat om Thaddea Graham (Doctor Who), Marie Reuther (Kamikaze), Alexandra James (The Break) en nieuwe acteurs Imani Yahshua, Felix Mufti en Anthony Lexa. Die laatste twee lieten via Instagram al weten dat ze de rollen van Roman en Abbi zullen spelen, een “trans powerkoppel”, zoals Anthony het omschrijft.

Bekende gezichten

Maar er keren natuurlijk ook heel wat acteurs terug voor het vierde seizoen. Zo zien we Otis (Asa Butterfield) en Eric (Ncuti Gatwa) alvast weer. Zij gaan nu naar de Cavendish Sixth Form College. Daar probeert Otis opnieuw seksadvies te geven aan de studenten. Eric is dan weer fel begaan met z’n nieuwe imago. Maar al snel blijkt dat ze alles op de nieuwe school anders zullen moeten aanpakken.

Ook Viv (Chinenye Ezeudu), Jackson (Kedar Williams-Stirling) en Cal (Dua Saleh) proberen hun plaats te vinden op de nieuwe school. Aimee (Aimee-Lou Wood) en Adam (Connor Swindells) proberen dan weer om hun draai te vinden in hun opleiding. Maeve (Emma Mackey) trekt naar de Wallace University in de Verenigde Staten. Daarnaast zullen we ook Jean Milburn (Gillian Anderson), Ruby Matthews (Mimi Keene), Isaac Goodwin (George Robinson), Michael Groff (Alistair Petrie) en Maureen Groff (Samantha Spiro) terugzien.

Het is voorlopig nog niet geweten wanneer het vierde seizoen van Sex Education zal verschijnen op Netflix. Op dit moment zijn de opnames nog volop aan de gang.

Bekijk hier nog eens de trailer voor het derde seizoen van Sex Education:

Bekijk hier onze lijst met de 50 beste series op Netflix!

Meer
Lees meer...