Rosebud Motel uit ‘Schitt’s Creek’ staat te koop

Goed nieuws voor fans van Schitt’s Creek, die wat geld op overschot hebben en graag een motel in Canada zouden willen kopen. Want het échte Rosebud Motel, dat een belangrijke rol speelde in de reeks, staat binnenkort te koop!

Schitt’s Creek schreef eerder deze maand nog geschiedenis door alle vier de Emmy’s in de acteercategorieën te winnen, en binnenkort ga jij misschien ook wel de geschiedenisboeken in! Het kan namelijk zijn dat jij wat geld aan de kant liggen hebt, waarmee je een motel in Canada kan kopen, om het als grapje cadeau te geven aan je vrienden.

Schitt’s Creek

Da’s niet helemaal hetzelfde als wat Johnny Rose (Eugene Levy) in Schitt’s Creek gedaan heeft, maar het lijkt er toch wel wat op. In de reeks gaf de New Yorkse zakenman om te lachen het Canadese dorpje Schitt’s Creek cadeau aan z’n zoon David (Dan Levy). En in dat dorpje ligt het échte Rosebud Motel, dat binnenkort te koop is.

De voorbije jaren zijn al heel wat nieuwsgierige fans langs het motel, dat in Hockley Valley in de Canadese provincie Ontario ligt, gepasseerd. Ze kunnen er momenteel niet overnachten, want het wordt tijdens de coronacrisis gebruikt om mensen in quarantaine te laten gaan, die dat thuis niet kunnen.

Te koop in oktober

Het motel ligt op een stuk grond van maar liefst 8 hectaren. Het telt 8 enkele kamers, en één suite met drie slaapkamers. Jesse Tipping, de eigenaar van het echte Rosebud Motel wil het pand in oktober te koop zetten, nu het laatste seizoen van Schitt’s Creek erop zit. Dat heeft hij verteld aan de Canadese nieuwszender CTV News.

Schitt’s Creek is bovendien niet de eerste reeks waarin het motel is verschenen. Eerder was het ook al kort te zien in The Umbrella Academy.

Meer
Lees meer...