‘Sex Education’: Ook dit geliefde personage keert niet terug in seizoen 4

Het vierde seizoen van Sex Education lijkt er heel anders uit te gaan zien dan de voorgaande. Want na Simone Ashley (Olivia) en Patricia Allison (Ola) laat nu ook een derde actrice weten dat ze niet te zien zal zijn in het komende seizoen van de Netflixreeks.

Er is weer nieuws over het vierde seizoen van Sex Education en opnieuw gaat het om een actrice die niet zal terugkeren. Deze keer gaat het om een van de meest geliefde personages uit de reeks, die ook al sinds het begin van de reeks een belangrijke rol speelde.

Lily

Tanya Reynolds, die al drie seizoenen lang de rol van Lily speelt in Sex Education, zal niet te zien zijn in het vierde seizoen van de reeks. De actrice liet dat zelf weten in een interview met RadioTimes over de reeks I Hate You, waarin ze binnenkort te zien zal zijn. “Ik zal niet terugkeren in Sex Education. Dat is jammer, heel jammer”, zei Reynolds.

Hoewel ze het jammer vindt, begrijpt de actrice wel waarom haar personage uit de reeks zal verdwijnen. “Het is normaal voor dit soort series. Wanneer je zo’n grote cast hebt, met zo veel verschillende personages, dan moet je soms enkele oudere personages plaats laten ruimen voor nieuwere. En dat is het juiste ding om te doen. Dit is hoe het moet gaan.”

In de afgelopen jaren groeide Lily uit tot een van de meest geliefde personages uit Sex Education. Haar obsessie met aliens zorgde vaak voor de komische noot in de reeks. Terwijl haar ontluikende romance met Ola (Patricia Allison) de kwetsbare kant van Lily toonde. Maar volgend seizoen zullen we het dus zonder haar moeten doen. “Ik heb genoten van elk moment en ik hield met m’n hele hart van Lily. Drie seizoenen was de perfecte tijd voor mij.”

Seizoen 4

Het nieuws dat Lily niet zal terugkeren in het vierde seizoen van Sex Education, is geen complete verrassing. Eerder kwamen we namelijk al te weten dat Ola, het vriendinnetje van Lily, niet te zien zal zijn in het komende seizoen. Ook Olivia zal niet terugkeren. De rol van Olivia werd gespeeld door Simone Ashley, die een van de hoofdrollen speelde in het tweede seizoen van Bridgerton. Omdat ze ook in de komende seizoenen van die reeks te zien zal zijn, paste Sex Education niet meer in haar agenda.

Het vertrek van deze drie personages is niet het enige verschil met de vorige seizoenen van Sex Education. Op het einde van het derde seizoen kwamen we te weten dat Moordale Secondary School, de school waar de reeks zich afspeelde, z’n deuren moet sluiten. Daardoor krijgen we dus vermoedelijk ook een nieuwe setting voor Sex Education.

Bekijk hier nog eens de trailer voor het derde seizoen van Sex Education:

Bekijk hier onze lijst met de 50 beste series op Netflix!

Meer
Lees meer...