‘Bridgerton’ seizoen 2 staat nu op Netflix!

Het is eindelijk zover! Vanaf vandaag, 25 maart 2022, staat het tweede seizoen van Bridgerton op Netflix. In dit seizoen zal het vooral over Anthony Bridgerton (Jonathan Bailey) gaan. Hij gaat op zoek naar een vrouw om zich mee te settelen, al is dat minder makkelijk dan gedacht. We zien ook Daphne Bridgerton (Phoebe Dynevor) terug, maar de Duke of Hastings (Regé-Jean Page) moeten we helaas missen.

Al sinds eind 2020 is Bridgerton uitgegroeid tot een gigantische hit. De reeks vond in no time zijn weg naar de lijst van best bekeken series op Netlix ooit en iedereen was er gek van. Het eerste seizoen vertelde het verhaal van Daphne Bridgerton en haar kennismaking met de Duke of Hastings. Maar het tweede seizoen neemt een andere draai. Deze keer volgt het namelijk het leven van Daphne’s broer, Anthony. Hij gaat op zoek naar iemand waarmee hij eindelijk kan gaan settelen.

Tweede seizoen

Het nieuwe seizoen staat sinds vandaag op Netflix en telt acht afleveringen. Daarin krijgen we een beter beeld van de oudste telg van de Bridgertons. Anthony gaat (eindelijk) op zoek naar de ware en ontmoet in zijn zoektocht de jonge Edwina Sharma (Charithra Chandran). Daarbij leert hij ook Kate Sharma (Simone Ashley) kennen, de zus van Edwina. Vooral die laatste gaat met Anthony’s aandacht aan de haal.

Op het eerste zicht lijken de twee het niet zo goed met elkaar te vinden. Maar wij gaan ervan uit dat er een enemy to lovers-verhaallijn zit aan te komen. De vraag is dus hoe Anthony zal omgaan met zijn gevoelens en met de sociale druk van zijn familie.

Toekomst

Wie beslist om vandaag al alles te bingewatchen, heeft alleszins nog veel meer om naar uit te kijken. Producer Shonda Rhimes liet namelijk in verschillende interviews al weten dat ze acht seizoenen van de reeks wil maken. Dat is hetzelfde aantal als de gelijknamige boeken van schrijfster Julia Quinn. Al zullen de seizoenen misschien niet de volgorde van de boeken volgen. Het kan dus zijn dat het derde seizoen niet over Benedict Bridgerton zal gaan, maar over een andere broer of zus.

Bekijk de trailer van Bridgerton seizoen 2 hier:

https://www.youtube.com/watch?v=qYNCws-a6CQ

Al gedaan met kijken? Bekijk hier onze lijst met 50 beste series op Netflix.

Meer
Lees meer...