‘Bridgerton’ seizoen 2 krijgt officiële trailer

Het tweede seizoen van Bridgerton komt dichterbij. De reeks waarin we de kinderen van de familie Bridgerton volgen tijdens hun zoektocht naar de liefde is vanaf vrijdag 25 maart te vinden op Netflix. Nu krijgen we de officiële trailer te zien.

Toen Bridgerton eind 2020 verscheen op Netflix groeide het meteen uit tot de populairste reeks ooit op de streamingdienst. Die titel moest Bridgerton eind vorig jaar wel afgeven aan het Zuid-Koreaanse Squid Game, maar dat betekent niet dat de populariteit van de reeks van Shonda Rhimes is afgenomen. Heel wat fans kijken al lang uit naar het tweede seizoen en nu krijgen we daar een eerste blik op.

Bridgerton seizoen 2

In de trailer voor het tweede seizoen krijgen we te zien dat Penelope (Nicola Coughlan) nog steeds alle roddels neerpent onder de naam Lady Wistledown. Veel van die roddels zullen deze keer gaan over de zoektocht naar de liefde van Anthony Bridgerton (Jonathan Bailey).

We krijgen te zien dat hij – net zoals veel andere mannen in de ‘Ton’ – z’n zinnen heeft gezet op Edwina Sharma (Charithra Chandran), maar om haar voor zich te winnen, moet hij eerst voorbij haar zus Kate (Simone Ashley) en haar trouwe viervoeter Newton (Austin) passeren. En als we de trailer mogen geloven lijkt er onverwacht een sterke band te ontstaan tussen Anthony en Kate in plaats van Edwina.

In de trailer horen we ook nog steeds de stem van Julie Andrews als Lady Whistledown, ook al weten we ondertussen wie de mysterieuze roddeltante is.

Bekijk hier de officiële trailer van het tweede seizoen van Bridgerton:

https://www.youtube.com/watch?v=qYNCws-a6CQ

Het tweede seizoen van Bridgerton verschijnt op vrijdag 25 maart. Zoek je in tussentijd nog iets anders om te kijken? Dan kan je inspiratie opdoen in onze top 50 met de beste reeksen op Netflix.

Meer
Lees meer...