‘Bridgerton’ seizoen 2 krijgt teaser trailer met eerste beelden die ons doen aftellen naar de release

Het aftellen naar het tweede seizoen van Bridgerton op Netflix is nu echt begonnen. Binnen minder dan anderhalve maand worden de fans getrakteerd op maar liefst acht nieuwe afleveringen en speciaal voor Valentijnsdag deelde de streamingdienst daarvan nu al de eerste beelden.

Op Kerstmis 2020 verscheen op Netflix het eerste seizoen van Bridgerton, de langverwachte reeks van Shondaland, het productiehuis van Shonda Rhimes (Grey’s Anatomy, Scandal, How to Get Away with Murder). De serie was meteen een enorm succes en is ondertussen al vernieuwd voor minstens vier seizoenen én een spin-off.

Anthony Bridgerton

Maar eerst krijgen we seizoen 2 van Bridgerton. Fans van het programma moesten daarvoor wel al een serieuze teleurstelling verwerken. Dé ster uit het eerste seizoen, Regé-Jean Page (Duke Simon Basset), liet namelijk weten niet meer terug te zullen keren. Het tweede seizoen zal namelijk gaan over Anthony, na Daphne, de tweede telg uit het Bridgerton-gezin. Zijn rol wordt gespeeld door Jonathan Bailey. Naast hem maken nog heel wat nieuwe castleden en zelfs een hond binnenkort hun opwachting.

De opnames voor dat nieuwe seizoen zijn eind november 2021 afgerond en sindsdien is het spannend wachten op nieuwe afleveringen van Bridgerton. Die komen er op 25 maart, maar voor wie al een voorsmaakje wil, is er nu een teaser trailer.

Bekijk hier de eerste beelden van Bridgerton seizoen 2:

Het tweede seizoen van Birdgerton, zoals onthuld door Lady Whistledown zelf, zal op vrijdag 25 maart op Netflix verschijnen.

Meer
Lees meer...