‘Bridgerton’ krijgt spin-off rond Queen Charlotte

Goed nieuws voor de fans van Bridgerton, want Netflix komt binnenkort met een spin-off van de reeks. Die zal draaien rond Queen Charlotte. Shonda Rhimes zelf neemt het script voor haar rekening.

Netflix scoorde eind vorig jaar met Bridgerton en zal de reeks al snel uitgroeien tot de succesvolste serie ooit voor de streamingdienst met een recordbereik van 82 miljoen abonnees. Het is dan ook geen verrassing dat er binnenkort nog meer content komt rond deze populaire franchise.

Op dit moment is het tweede seizoen van Bridgerton in de maak, zonder Regé-Jean Page, maar wel heel wat nieuwe castleden. Daarnaast is de reeks ook al verlengd voor een derde en vierde seizoen.

Shonda Rhimes

Maar dat is nog niet alles want Netflix maakte vandaag bekend dat het werkt aan een spin-off rond Queen Charlotte. Die reeks zal gaan over een jongere koningin. Ook een jonge versie van Violet Bridgerton en Lady Danbury zullen erin te zien zijn. Wie die rollen zal spelen, is nog niet bekend. Wel maakte Netflix bekend dat het Shonda Rhimes zelf is die het script schrijft voor deze nog naamloze reeks.

“Veel kijkers hadden het verhaal van Queen Charlotte nooit gekend voor Bridgerton haar aan de wereld toonde. Ik ben dan ook heel blij dat deze nieuwe serie haar verhaal en de wereld van Bridgerton verder zal uitbreiden”, zei Bela Bajaria van Netflix aan The Hollywood Reporter.

Wanneer het vervolg op Bridgerton op Netflix verschijnt, is nog niet bekend. Zoek je ondertussen iets anders om te bekijken? Dit zijn de 50 beste series op Netflix!

Meer
Lees meer...