‘Bridgerton’ kondigt vier nieuwe gezichten aan voor tweede seizoen

Het tweede seizoen van Bridgerton begint steeds meer vorm te krijgen. Een dag na het onverwachtse nieuws dat Regé-Jean Page niet zal terugkeren, heeft Netflix vier nieuwe acteurs en actrices voorgesteld die de cast van Bridgerton zullen vervoegen.

Hoewel het tweede seizoen van Bridgerton een vervolg is op het eerste, zal het verhaal er toch helemaal anders uitzien. Het eerste seizoen van Bridgerton draaide rond het koppel Daphne Bridgerton (Phoebe Dynevor) en Simon Bassett (Regé-Jean Page). Maar net zoals in de boeken waarop de reeks is gebaseerd, zal dat bij het vervolg niet zo zijn. Seizoen 2 zal gaan over de oudste broer van Daphne, Anthony Bridgerton.

Dat dat voor veel wijzigingen zal zorgen, werd zondag duidelijk toen Regé-Jean Page, oftewel de Duke, aankondigde dat hij niet zal terugkeren voor het tweede seizoen.

Charithra Chandran, Shelley Conn, Calam Lynch en Rupert Young

Een dag later komt Netflix echter al met heel wat vrolijker nieuws. Zij maakten namelijk vier namen bekend die aan de cast van Bridgerton zijn toegevoegd voor seizoen 2. De eerste nieuwe naam is Charithra Chandran (Alex Rider). Zij speelt Edwina Sharma, de zus van de nieuwe vrouwelijke hoofdrol Kate Sharma, gespeeld door Simone Ashley. Shelley Conn (Terra Nova, Liar) krijgt de rol van Mary Sharma, de moeder van Kate en Edwina.

Calam Lynch (Dunkirk, Derry Girls) zal in Bridgerton zijn opwachting maken als Theo Sharpe, een hardwerkende printerassistent die als intellectueel opkomt voor de rechten van iedereen. Rupert Young (Merlin) tot speelt speelt Jack, een man met een connectie met een van de meest vooraanstaande families.

Wanneer Bridgerton seizoen 2 precies verschijnt, is nog niet bekend. Zoek je ondertussen iets anders om te bekijken? Dit zijn de 50 beste series op Netflix!

Meer
Lees meer...