Lady Whistledown onthult releasedatum ‘Bridgerton’ seizoen 2 in nieuwste Netflixclip

Ongeveer een maand geleden schreven we dat de opnames van het tweede seizoen van de populaire Netflixreeks Bridgerton afgerond waren en dat we de release ervan ergens in 2022 mochten verwachten. En dat blijkt nu ook echt zo te zijn, want de fameuze Lady Wistledown (die altijd de sappigste roddels weet) brengt feestelijk nieuws mee voor alle Bridgerton-fans.

Netflix heeft alle fans van Bridgerton een groot kerstcadeau geven op de eerste kerstdag, want de streamingdienst maakte vandaag de releasedatum van het langverwachte tweede seizoen bekend! De geliefde serie Bridgerton zal namelijk in het voorjaar van 2022 te zien zijn, waar de beruchte Lady Whistledown weer nieuwe geheimen zal prijsgeven.

Bridgerton-familie

Bridgerton is een romantische en scherpzinnige serie van de makers van ScandalGrey’s Anatomy en Private Practice, meer bepaald filmproducente Shonda Rhimes. De populaire Netflixreeks zit vol schandalen over onverwoestbare vriendschappen, familiebanden en onmogelijke liefde. Het volgt de rijke familie Bridgerton en de aristocratische high society van Londen in de jaren 1800.

De bescheiden Daphne (Phoebe Dynevor) en de sexy Hertog van Hastings (Regé-Jean Page) waren de focus van het eerste seizoen. En eerder werd er al een tipje van de sluier gelicht dat het volgende seizoen zich meer op Lord Anthony Bridgerton (Jonathan Bailey) zal toespitsen, de broer van Daphne en de oudste van het gezin.

Anthony + Kate?

Dat maakt Anthony het hoofd van de familie en hiermee komen ook een hoop hoge verwachtingen. In het eerste seizoen van de serie verbrak hij zijn affaire met een operazangeres om zijn familieverplichtingen te kunnen nakomen. In het nieuwe seizoen maakt hij kennis met Kate Sharma, gespeeld door Simone Ashley (Sex Education), een slimme en eigenzinnige jonge vrouw die zich door niemand gek laat maken – en al zeker niet door Anthony.

Wij zijn alvast enorm benieuwd hoe dit zal uitdraaien en zoals in de onderstaande video te horen is, zullen we niet al te lang meer moeten wachten. Nu is het pas écht een kerstfeest!

Bekijk de clip over de onthulling van de releasedatum hieronder:

Bridgerton seizoen 2 is vanaf 25 maart 2022 exclusief en wereldwijd te zien op Netflix. Iets anders kijken terwijl je wacht? Neem dan een kijkje in onze top 50 met de beste reeksen op Netflix.

Meer
Lees meer...