Netflix-sensatie ‘Bridgerton’ seizoen 2: eerste beelden

Netflix blijft fans maar overspoelen met goed nieuws. Zo onthulden ze recent de trailer voor seizoen 2 van The Witcher en geven ze ons alvast ook een voorproefje met een korte clip van het tweede seizoen van de immens populaire Netflixserie Bridgerton. Alle ogen zullen op een nieuw koppel gericht zijn.

Seizoen 2 van Netflix’s hit romanceserie Bridgerton staat bijna voor de deur. De cast was afgelopen zaterdag ook aanwezig bij het streamingevenement TUDUM, om een eerste blik te werpen op het nieuwe seizoen.

Seizoen 1

Het eerste seizoen van Bridgerton ging afgelopen december in première op Netflix. Het stomende liefdesverhaal veroverde zoveel Netflix-kijkers dat de serie verlengd is voor nog minstens drie seizoenen. De Bridgerton-romans zijn gebaseerd op de bestsellerreeks van Julia Quinn en volgen, uiteraard, de familie Bridgerton in het Engeland van 1800. Elke roman volgt een andere broer of zus, waardoor de serie telkens hetzelfde format zal hebben, maar met elk seizoen een ander perspectief.

Seizoen 2

De bescheiden Daphne (Phoebe Dynevor) en de sexy Hertog van Hastings (Regé-Jean Page) waren de focus van het eerste seizoen. Het volgende seizoen zal zich toespitsen op de oudste Bridgerton broer Anthony (Jonathan Bailey). In het eerste seizoen van de serie verbrak hij zijn affaire met een operazangeres om zijn familieverplichtingen na te komen. In het nieuwe seizoen maakt hij kennis met Kate Sharma, gespeeld door Simone Ashley (Sex Education), een slimme en eigenzinnige jonge vrouw die zich door niemand gek laat maken – en al zeker niet door Anthony.

Ons hart doet wel nog altijd zeer door het feit dat fan-favoriet Regé-Jean Page niet zal terugkeren voor een tweede seizoen van de Bridgerton saga, maar gelukkig zal Dynevor wel weer van de partij zijn.

Het tweede seizoen van Bridgerton zal ergens in 2022 op Netflix verschijnen.

Bekijk hier de eerste clip van het tweede seizoen van Bridgerton:

Geen idee wat te kijken terwijl je wacht op Bridgerton seizoen 2? Kijk eens in onze top 50 beste series op Netflix lijst

Meer
Lees meer...