Left Right
scrollTop top

‘The Witcher’: Netflix toont trailer en clips van seizoen 2


Prinses Ciri
© Prinses Ciri (Freya Allan) – bron: Netflix/LMKMEDIA/Isopix

Het verhaal van The Witcher gaat verder in seizoen 2 van weer een andere hitserie van Netflix. Maar deze keer maakt de zwoele Geralt of Rivia (Henry Cavill) deel uit van een duo, samen met prinses Ciri (Freya Allan). Netflix onthulde afgelopen weekend de trailer en enkele andere teasers voor het nieuwe bloedstollende seizoen van de serie.

The Witcher, een fantasydrama gebasseerd op de gelijknamige boekenreeks, speelt zich af op een fictief, middeleeuws geïnspireerd eiland dat bekend staat als ‘het Continent’. De serie wordt geproduceerd door Lauren Schmidt Hissrich en beschrijft het verhaal van Geralt van Rivia en prinses Ciri, die voorbestemd zijn om elkaar te ontmoeten. En elkaar ontmoeten deden ze. In de trailer en teaser van het tweede seizoen zien we dat het ongewone paar samen heel wat zal meemaken.

Releasedatum

Het tweede seizoen, dat uit acht afleveringen zal bestaan, zal op 17 december 2021 op Netflix verschijnen. Ondertussen piekte de streamingservice de interesse van alle kijkers met een reeks officiële clips van The Witcher seizoen 2, tijdens TUDUM, het allereerste wereldwijde fanevenement dat Netflix afgelopen zaterdag heeft georganiseerd.

Het plot

In seizoen 2 van The Witcher reist Geralt van Rivia (Cavill) af naar Kear Morhen, zijn geboortestad, waar hij hoopt dat Cintra’s mooie kroonprinses Ciri (Allan) veiliger zou zijn. Beiden zijn te zien in de twee nieuwste clips van het tweede seizoen. Ciri’s lot is verweven met dat van Geralt, maar ook dat van Yennefer (Anya Chalotra). Zij moeten de handen ineenslaan om het kind kost wat kost te beschermen tegen diegenen die haar kwaad willen doen.

Seizoen 3

Nog meer goed nieuws, want hoewel we nog drie maanden moeten wachten vooraleer we de knappe Henry Cavill in seizoen 2 op Netflix kunnen bewonderen, is de serie al vernieuwd voor een derde seizoen. Daarnaast zou er ook nog een tweede animatiefilm en een familievriendelijke tv-show aankomen.

Bekijk de langverwachte trailer van seizoen 2 hieronder:

Check onze lijst van de 50 beste series op Netflix in afwachting van het tweede seizoen van The Witcher


Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…