Ontmoeten Geralt en Yennefer elkaar in seizoen 2 van ‘The Witcher’?

De opnames voor het tweede seizoen van The Witcher liggen momenteel even stil. Dat komt doordat verschillende mensen positief hebben getest op het coronavirus. Maar vlak voor die pauze werd ingelast, konden voorbijgangers nog wat beelden maken vanop de set.

Op die beelden zien we Geralt of Rivia (Henry Cavill) en Yennefer (Anya Chalotra) samen paardrijden. Maar op het einde van het eerste seizoen van The Witcher krijgen we te zien dat die twee afscheid van elkaar nemen. Een reünie in het tweede seizoen zou heel snel zijn, en bovendien het verhaal uit de boeken van Andrzej Sapkowski niet helemaal volgen. Maar toch kon Instagram-gebruiker Sara Talib de beelden vastleggen.

Bekijk de beelden vanop de The Witcher-set hier:

Flashbacks

Het eerste seizoen van The Witcher verscheen eind 2019 op Netflix. Kijkers waren meteen fan, maar hadden wel wat problemen om de tijdlijn van de reeks te kunnen volgen. Showrunner Lauren Schmidt Hissrich heeft beloofd om die in het tweede seizoen duidelijker te maken. Maar ze heeft wél al laten vallen dat we verschillende flashbacks te zien zullen krijgen.

De kans is dus groot dat de zogezegde reünie van Geralt en Yennefer niet meer is dan dat: een flashback. Het tweede The Witcher-seizoen is namelijk een verfilming van het eerste boek in de reeks van Andrzej Sapkowski. En het is pas helemaal op het einde van dat boek dat Geralt en Yennefer elkaar opnieuw ontmoeten.

Het tweede seizoen van The Witcher verschijnt in de loop van 2021 op Netflix. Het gat vullen tot dan? Dit zijn de 50 beste series op Netflix!

Meer
Lees meer...