Netflix lanceert documentaire over de behind the scenes van ‘The Witcher’

Goed nieuws voor fans van The Witcher want Netflix heeft zojuist een documentaire gelost met beelden van achter de schermen tijdens de opnames van de reeks. Making The Witcher is maar een half uur lang, maar toch een must watch in afwachten van seizoen twee.

We worden de laatste tijd om de oren geslagen met nieuwe content van de franchise van The Witcher. Het begon in 1992 als boekenreeks en is sinds 2007 ook beschikbaar als een razend populaire game. Eind vorig jaar werd de franchise uitgebreid met een heel succesvolle Netflix-reeks, waarvan ondertussen al een tweede seizoen, een prequel – Blood Origin – en een animefilm in de maak zijn. Tot slot is er zojuist ook een AR-game aangekondigd onder de naam The Witcher: Monster Slayer.

Interview, stuntwerk en visuele effecten

In afwachting van al die nieuwe reeksen is er nu ook de minidocumentaire Making The Witcher. Die neemt je mee behind the scenes en toont alles, van de casting van de acteurs tot het catchy liedje van Jaskier. We krijgen ook interviews met onder andere Freya Allan, Anya Chalotra en showrunner Lauren Schmidt Hissrich.

Daarnaast is er ook veel aandacht het vele stuntwerk en de vechtchoreografieën die Henry Cavill – aka monsterjager Geralt of Rivia – moest leren. De documentaire toont ook hoe de vele monsters en de visuele effecten tot stand komen.

Bekik hier de trailer van Making The Witcher

Meer
Lees meer...