‘The Witcher’ krijgt prequelserie ‘Blood Origin’ bij Netflix

Goed nieuws voor alle fans van The Witcher, want de populaire Netflix-serie krijgt een prequel. The Witcher: Blood Origin zal bestaan uit zes afleveringen. Het is wel nog niet bekend wanneer de reeks op Netflix zal verschijnen.

Toen Netflix eind 2019 The Witcher lanceerde, was het meteen een grote hit. De reeks kreeg meteen heel wat fans en is een van de best bekeken series ooit op de streamingdienst.

Meteen kwam Netflix dan ook met de mededeling dat er nog meerdere seizoenen zouden komen van The Witcher. Netflix wil de serie graag laten uitgroeien tot hun eigen Game of Thrones en wil het verhaal nog jaren laten doorgaan. Door de coronacrisis zullen de opnames van het tweede seizoen wel langer duren dan gepland.

The Witcher: Blood Origin

Om dat wachten wat aangenamer te maken, komt Netflix nu met goed nieuws voor de fans van The Witcher. Er wordt namelijk gewerkt aan een prequel met de naam The Witcher: Blood Origin.

Die reeks zal zich 1.200 jaar voor de originele serie afspelen en gaat over de allereerste Witcher en de periode waarin de wereld van monsters, elven en mensen samensmolt.

Lauren Schmidt Hissrich, de bedenker van de oorspronkelijke Netflix-serie, is een van de uitvoerende producenten. Zij krijgt de hulp van Declan de Barra. Die schreef al één aflevering voor The Witcher en werkte verder ook voor The Originals en Iron Fist. Wanneer de nieuwe reeks, die zes afleveringen krijgt, te zien zal zijn, is niet bekend.

Zoek je in afwachting iets anders om te bekijken? Kijk dan eens naar onze lijst met de 50 beste series op Netflix.

Meer
Lees meer...