Netflix lost een kleine blik op ‘The Witcher’ seizoen 2

Het is vandaag Halloween, en die dag vieren ze bij The Witcher ook. Daarom is precies vandaag een soort overzicht verschenen van alle monsters die al in de reeks gepasseerd zijn. En voor wie goed kijkt, is er ook een verrassing. Want plots duikt een monster op dat we in het eerste seizoen van The Witcher nog niet hebben zien passeren.

“Hou je ogen goed open voor een paar verrassingen”, staat onder een monstervideo van The Witcher te lezen. “Je wil niet missen wat verstopt zit.” En dat je je ogen goed moet open houden, is een understatement. Want als je knippert op het moment dat de beelden verschijnen, heb je ze al gemist.

De Monster Mash

Voor wie effectief aan het knipperen was: 31 seconden ver in het filmpje, is een nieuw monster te spotten. Iets vroeger (op 15 seconden) lijkt ook iets over een tak te kruipen dat we in het eerste seizoen van The Witcher nog niet hebben gezien.

Eerste beelden: Ciri, Yennefer en Geralt

De monstervideo verschijnt zo’n drie weken nadat Netflix nieuwe beelden van de personages uit The Witcher heeft gedeeld. Zo kregen we eindelijk te zien hoe Yennefer, Ciri en Geralt eruit zullen zien in het nieuwe seizoen. Die beelden gingen gepaard met een cryptische omschrijving.

“Het ziet ernaar uit dat iemand veel tijd doorgebracht heeft met een witcher“, verscheen bij de foto’s van Feya Allan als Ciri.

Bij die van Anya Chalotra als Yennefer stond: “Geen zorgen, ze is ergens daarbuiten.”

Dit bericht bekijken op Instagram

Fear not, she's out there somewhere.

Een bericht gedeeld door The Witcher (@witchernetflix) op

In het tweede seizoen van The Witcher speelt Henry Cavill uiteraard opnieuw Geralt of Rivia. “Een goede dag voor iedereen in Blaviken die Geralt verteld heeft dat hij nieuwe kleren nodig had”, stond boven die foto’s te lezen.

The Witcher verschijnt in de loop van 2021 op Netflix. Je tijd vullen tot dan? Snuister eens in onze lijst met de 50 beste series op Netflix!

Meer
Lees meer...