Netflix deelt hilarische bloopers van ‘The Witcher’

Het is ondertussen al een jaar geleden dat The Witcher op Netflix verscheen. Een goed moment om de fans iets nieuws te geven, vond de streamingdienst. Daarom deelden ze een video met bloopers van tijdens de opnames van het eerste seizoen.

Toen The Witcher een jaar geleden verscheen, was het voor Netflix een prestigeproject. De reeks moest hun eigen Game of Thrones worden. Meteen vond The Witcher ook heel wat gepassioneerde fans die alles over de avonturen van Geralt, Yennefer en Ciri wilden weten.

Coronacrisis

Ondertussen is er niet alleen een tweede seizoen in de maak. Netflix komt ook nog met een prequelreeks, The Witcher: Blood Origin, en een animatiefilm, The Witcher: Nightmare of the Wolf. Dat alles laat door de coronacrisis echter langer op zich wachten dan gepland. De fans moeten het dus al even zonder nieuwe content stellen van hun favoriete serie.

Om die tijd te overbruggen loste Netflix enige tijd terug al de korte documentaire Making The Witcher. Die toont ons een blik achter de schermen tijdens de opnames van het eerste seizoen. Dat die opnames niet altijd even vlot verliepen, blijkt uit een nieuwe video die gedeeld is op YouTube. Daarin zie je een hele reeks hilarische bloopers van de acteurs van The Witcher.

Bekijk de bloopers hier

Meer
Lees meer...