‘The Witcher’ te ingewikkeld? Deze tijdslijn zal je helpen

De nieuwste Netflix-serie The Witcher is de meest bekeken reeks van het moment. Veel fans bekeken het volledige seizoen zelfs al meer dan één keer gezien. Anders bestaat de kans dat je niet volledig mee bent met het verhaal door de verschillende door elkaar lopende tijdslijnen. Gelukkig is er nu dit handige schema met alle verhaallijnen om je te helpen.

Al van bij de aankondiging wordt The Witcherhet antwoord van Netflix op Game of Thrones” genoemd. En de serie lijkt die hoge verwachtingen waar te maken. Volgens verschillende media is het de populairste reeks van het moment. Daarmee doet het zelfs beter doet dan onder andere The Mandalorian met razend populaire Baby Yoda.

Drie verhaallijnen

De verhaallijn van The Witcher is wel niet altijd even eenvoudig om te volgen. Vooral de eerste aflevering van de reeks is verwarrend. Er beginnen namelijk drie verhalen door elkaar, elk met een andere tijdslijn. Het verhaal rond Geralt duurt dertig jaar, dat rond Yennefer acht jaar en dat rond Ciri amper twee weken.

Om iedereen te helpen die het overzicht kwijt is geraakt, maakte de fanwebsite TheWitcher.tv een handige tijdslijn. De maker van die tijdslijn heeft The Witcher naar eigen zeggen al vijf keer uitgekeken. Zo kwam hij tot een volledig overzicht van alle gebeurtenissen en hoe die met elkaar verbonden zijn.

Bekijk de tijdslijn van The Witcher

Meer
Lees meer...