‘Emily In Paris’: Netflix deelt eerste beelden van seizoen 2

Ons geliefde Amerikaanse meisje in Parijs, Emily (gespeeld door de charmante Lily Collins), zet haar carrière en leven verder in het tweede seizoen van de hitserie Emily In Paris op Netflix. De streamingservice dropte net de eerste beelden van het nieuwe seizoen op sociale media. Hoog tijd om ons Frans wat bij te schaven dus.

Het tweede seizoen van Emily In Paris belooft nog spectaculairder te worden dan het eerste. Meer mode, meer romantiek én vooral meer Emily. Als we de nieuwe beelden die Netflix zojuist vrijgaf mogen geloven althans.

Opfrissertje

Het eerste seizoen eindigde met een cliffhanger, waarbij Emily en Gabriel (Lucas Bravo) eindelijk hun gevoelens lieten blijken voor elkaar nadat de relatie tussen Gabriel en zijn lief Cami (Camille Razat) eindigde. Grotendeels door zijn verhuis naar Normandië, om daar een restaurant te kunnen openen. Uiteindelijk blijkt Gabriel toch in Parijs te blijven, wat fans vanbinnen ongetwijfeld een vreugdekreetje deed slaken, omdat de mogelijkheid dat er nu iets tussen hem en Emily zou ontstaan reëel werd. Totdat Emily een sms’je van Cami krijgt.

En na het zien van de nieuwe foto’s van het tweede seizoen, komt een andere hottie daar ook nog een stokje voor steken. “In seizoen 2 gaat Emily meer deel uitmaken van de wereld waarin ze leeft. Zo zal proberen om zich meer te gedragen als een echte Parisienne, maar ze zal ook proberen om wat beter met haar beide voeten op de grond te staan. Ze gaat bouwen aan haar leven in Parijs”, vertelde Darren Star, de maker van de show, aan Oprah Magazine.


Zoek je ondertussen iets anders om te bekijken? Ga dan zeker eens naar onze lijst met de 50 beste series op Netflix.

Meer
Lees meer...