Netflix bevestigt: Zweedse hitserie ‘Young Royals’ krijgt een seizoen 2

De populaire tienerdrama Young Royals lanceerde nog maar begin juli op Netflix of de trouwe fans smeekten al om een vervolg. De cast zelf kon ons tot nu toe enkel teasen. De grootste vraag die alle fans van de serie deze zomer bezighield: wanneer zal er een vernieuwing worden aangekondigd? Na wekenlange speculaties bevestigde Netflix vandaag het goede nieuws op Twitter.

Het is officieel: de populaire Zweedse dramaserie Young Royals is hernieuwd voor een seizoen 2. Dat bevestigde Netflix vandaag op Twitter, niet met één, maar zelfs met twee tweets. De vreugde kan alvast niet op. In de tweet zien we een filmpje van de cast, die het heugelijk nieuws deelt met de fans.

Kleine reminder

Voor diegenen die niet meer weten waar seizoen 1 over ging of het nog niet gezien hebben (foei) vatten we het plot kort even samen. Young Royals volgt een groep tieners op een elite kostschool.

Het hoofdpersonage van de serie, prins Wilhelm (Edvin Ryding), is tweede in lijn voor de Zweedse troon. Hij werd naar Hillerska, de meest elitaire school van het land, gestuurd nadat een video van hem in een gevecht viraal ging. Daar wordt Wilhelm onder leiding van zijn oudere achterneef August (Malte Gardinger) langzaam ingewijd in het leven op Hillerska. Wilhelm ontmoet ook Simon (Omar Rudberg) waarmee hij een speciale band vormt.

Wanneer seizoen 2 precies op ons scherm verschijnt, is weer even afwachten. Ondertussen kan je wel het eerste seizoen van Young Royals bekijken (of herbekijken) op Netflix.

Seizoen 1 van Young Royals veel te snel uitgekeken? Bekijk dan onze lijst met de top 50 beste series op Netflix

Meer
Lees meer...