‘Emily in Paris’: opnames tweede seizoen van start

De opnames voor het tweede seizoen van de Netflix-reeks Emily in Paris zijn begonnen. Dat heeft de crew zelf bekendgemaakt in de filmpje dat hoofdrolspeelster Lily Collins deelde op haar Instagram.

Toen de reeks Emily in Paris begin oktober 2020 op Netflix verscheen was het meteen een hit. De serie draait rond Emily Cooper (gespeeld door Lily Collins) die door haar werk naar de Franse hoofdstad wordt gestuurd hoewel ze geen woord Frans kan. Naast de problemen op haar kantoor gaat ze in Parijs ook op zoek naar de liefde omdat haar vriend hun langeafstandsrelatie niet ziet zitten.

Ondanks het succes was er ook uit heel wat hoeken kritiek op Emily in Paris. De reeks zou vol clichés zitten en veel Fransen en Parisiens vonden het dan ook beledigend voor hun mooie stad.

We’re back, nous sommes de retour

Netflix liet dat echter allemaal niet aan zijn hart komen en bestelde – na heel kort twijfelen – in november vorig jaar al een tweede seizoen van Emily in Paris. Sindsdien is het stil rond de serie, maar daar heeft de cast nu verandering in gebracht. Met de woorden “We’re back, nous sommes de retour” kondigen zij aan dat de opnames van het tweede seizoen van Emily in Paris van start gaan.

Zoek je iets om in tussentijd te bekijken? Dit zijn de 50 beste series op Netflix.

Meer
Lees meer...