‘Emily in Paris’ krijgt een tweede seizoen op Netflix

Het is officieel: Emily Cooper blijft nog even in Parijs hangen. Netflix heeft namelijk een tweede seizoen van Emily in Paris besteld. Of dat goed nieuws is of net niet, laten we volledig in het midden.

Emily Cooper krijgt binnenkort waarschijnlijk nog een hele hoop nieuwe volgers op Instagram. Want Emily blijft nog even in Paris. Dat heeft streamingdienst en maker Netflix bekendgemaakt via een filmpje op sociale media.

Deux

In de korte video komen alle Emily in Paris-hoofdpersonages in beeld. Ze zeggen allemaal het woord deux (twee in ’t Frans). Eerst klinkt Mindy (Ashley Park) met twee glazen Sancerre-wijn. Daarna zien we Antoine (William Abadie) die twee keer met parfum spuit.

Camille (Camille Razat) is dan weer razend enthousiast over haar deux flessen champagne. Gabriel (Lucas Bravo) breekt daarna vakkundig twee eieren en doet ze in een pan. Het olijke duo Luc (Bruno Gouery) en Julien (Samuel Arnold) werkt uiteraard samen aan hun “deux“.

Sylvie (Philippine Leroy-Beaulieu) kreeg weer twee cadeautjes van Antoine. “Deux, oh mon Dieu“, klinkt het daar. Als laatste zien we – uiteraard – Emily Cooper (Lily Collins). Zij krijgt op dat moment maar liefst twee sms’jes. Eén van Mathieu en eentje van Gabriel.

Op het einde verschijnt een zinnetje in een mix van Engels en Frans, zoals we van Emily in Paris gewoon zijn. “Deux is always better than un.” Jep, Netflix maakt een tweede seizoen van de gigantisch populaire en tegelijk controversiële reeks!

Emily in Paris

In Emily in Paris leren we Emily Cooper kennen. De jonge Amerikaanse moet haar baas Madeline Wheeler (Kate Walsh) vervangen die naar een Frans marketingbureau zou trekken. Emily had van Parijs een sprookjesstad gemaakt in haar gedachten. Maar de realiteit blijkt net iets anders.

Het verschil in cultuur tussen Chicago en Parijs is een stuk groter dan Emily had verwacht. Het feit dat ze geen woord Frans spreekt, speelt daar waarschijnlijk ook een belangrijke rol in. Gelukkig maakt Emily wat vrienden, die haar wegwijs maken in de kleine straatjes van Parijs.

Emily in Paris al uitgekeken? Dit zijn de 50 beste series op Netflix, misschien vind je wel iets nieuws!

Meer
Lees meer...