‘Bridgerton’-ster Regé-Jean Page krijgt hoofdrol in Netflix’s nieuwe heist-film

Regé-Jean Page zal helaas niet terugkeren als de hertog van Hastings in het tweede seizoen ven Netflix’s hitserie Bridgerton, maar hij heeft wel een hoofdrol in een andere productie van Netflix kunnen strikken, deze keer in een spannende thriller.

The Hollywood Reporter deelde mee dat de acteur de hoofdrol zal spelen in een heist-thriller op de populaire streamingdienst. Hoewel er tot nu toe nog niet veel bekend is over de film zelf, komt het aanstaande project uit het brein van schrijver-regisseur Noah Hawley. Die maakte in het verleden al onder andere Fargo en Legion. Hij zal de film coproduceren samen met Mike Larocca en de gebroeders Anthony en Joe Russo. Regé-Jean zal naast Angela Russo-Otstot ook uitvoerend producent zijn.

James Bond, SNL, Dungeons & Dragons en The Gray Man

Er is veel commotie geweest rond Regé-Jeans vertrek uit Bridgerton en veel speculaties over waar de acteur nu terecht zou kunnen komen. Zo ontstonden er geruchten over Regé-Jean die eventueel de volgende James Bond zou kunnen worden – en stiekem blijven wij daar nog altijd op hopen. Maar de knappe acteur liet onlangs ook zijn beste komedieskills zien tijdens een sketch op Saturday Night Live. Het is ook bevestigd dat hij een rol heeft in de aankomende Dungeons & Dragons-film van Paramount Pictures en naast hunks Chris Evans en Ryan Gosling te zien zal zijn in The Gray Man op Netflix, ook geregisseerd door de gebroeders Russo. Zoveel is duidelijk, wat Regé-Jean hierna ook gaat doen, hij zal een blijvende indruk nalaten.

Tijdens het in ontvangst nemen van de prijs Best Breakthrough Performance voor Bridgerton op de MTV Movie & TV Awards eerder dit jaar, sprak de acteur over het belang van iedereen de kans te geven om zich gezien te voelen in verhalen die op het scherm worden verteld. “We wilden iedereen laten weten dat ze liefdesverhalen verdienen”, legde hij uit. “Ze verdienen happy ever afters, ongeacht wie ze zijn en ongeacht waar ze vandaan komen.” Wij staan alvast te popelen om Regé-Jean weer op ons scherm te zien.

Heb jij net zoals wij Bridgerton al meermaals zitten bingen en zoek je nog andere leuke series om te kijken? Check dan onze lijst van 50 beste series op Netflix.

Meer
Lees meer...